ФортисимоО, ужас – целулит!

Е-мейл Печат ПДФ

Снимка zaneya.comО, ужас – целулит! Дано да не сте изричали тази фраза, но сме сигурни, че ви е минавала през ум – по един или друг повод. Целулитът далеч не е само женски проблем.

Характерен е и за мъжете дори в по-младежка възраст. Обезпокоителен е и фактът, че долната възрастова граница на засегнатите от целулит постепенно падна на 14 години. Убедени сме, че ако не се вземат мерки за предпазване, има реалната възможност целулитът да се превърне в болест на века.

Сред множеството причини за образуване и натрупване на целулитните отлагания от по-съществено значение са следните: конструкцията на тялото (анатомическите особености), наследствената предразположеност, изстудяването на крайниците, хормонални смущения, пиенето на недостатъчно течности, неправилното хранене, нискокачествената храна, стреса, напрежението и други.

Лечение има, но най-важно е да знаете, че трябва да мислите за възможната му поява и да положите известни усилия. Най-добре е тези усилия да са комплексни, като включите съответните диети, масажи и бодирепинг.

В случай, че не ви се иска да ви възприемат като прекалено претенциозни – винаги можете да оправдаете часовете в сауната, SPA капсулата, хидро- масажьора или тангентора с борбата си срещу целулита. Не само ще сте прави, но и наистина ще си помогнете.

В комплекса от дейности ви препоръчваме да включите и електротерапия (целутрон, ултразвук, йонофореза), BHS с ултразвук, мезотерапия (инвазивна и неинвазивна). Колкото и да не ви се вярва и аромотерапията има своите положителни страни. Не забравяйте и козметичните продукти за домашна употреба.

Ключът при третирането на целулита е в стимулирането на лимфния поток. С комплексното лечение се регенерира кожата, елиминират се токсините и натрупаните мазнини. Подобрява се циркулацията, кръвообращението и баланса в организма, което влияе положително на кръвоносните съдове и снабдява кръвта с кислород. Комплексното лечение позволява успешно да се борим с целулита, лимфните отоци и варикозни вени и други.

Ние се стремим да предложим винаги най-доброто професионално решение.

Защото знаем как!

Рубриката „Красива и здрава” е съвместен проект на fortisimo.eu и козметичен център

 

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Ново от Красива и здрава

  Популярно от Красива и здрава

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Красива и здрава Красива и здрава О, ужас – целулит!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414