ФортисимоБойко срещу Слави

Е-мейл Печат ПДФ

Съвсем по правилата жълтата преса от тази седмица не пропуска да отиграе високо вдигнатата от премиера Бойко Борисов и телевизионния водещ Слави Трифонов топка.

На първата си страница „Галерия” публикува снимка на двамата титани на публичността у нас и в червено каре определя случващото се като „ВОЙНА”.

Челото на броя е под заглавие „Слави гузно мълчи за имота си”. В материала подробно се извеждат отговорите на Трифонов дадени пред сценаристите му по време на вечерното шоу във вторник.

Според вестника така наречената „редколегия” е пропуснала да зададе на водещия един от ключовите въпроси, свързан с поисканото и неиздадено кметско разрешение за строеж върху терен в близост до хотел „Кемпински Зографски”.

„Премълчаното питане, което очевидно бе съгласувано със сценаристите, породи съмнения, че може би не всичко с бизнес проекта, за който Трифонов бил намерил чуждестранни инвеститори, е наред”. Така тегли чертата на сметката по публичния диалог „Галерия”.

На следващата страница е публикувана и оценката на журналиста Явор Дачков – „Тия двамата са си ходили сериозно!”.

Също от първата си страница „Уикенд” публикува снимка на въпросния терен и текст: „Този парцел скара Слави и Бойко”. В статията се цитират думите на запознати с казуса източници на вестника. „Бойко, за разлика от предишните властници, отказва да върши услуги на когото и да е. Слави е свикнал номерата му да минават и се вбеси жестоко. От тогава всъщност започна озлоблението му срещу генерала”.

„ШОУ” обръща палачинката с информация публикувана като чело на броя: „Слави дава Бойко на съд!?”. Моля да не пропускате препинателните знаци в края на това заглавие. В самия материал публикуван чак на 11 страница на „ШОУ” става ясно, че според източниците на вестника след изнесената от Бойко Борисов информация, в интервюто пред Сашо Диков за Канал 3, Слави Трифонов изпаднал в нервна криза.

„Шокираният от развоя на събитията” телевизионен водещ „не знаел как да реагира и затова със сценаристите и новите си политически покровители близо седмица бистрели стратегии как да отвърнат на удара”. Първоначалната идея на Трифонов била да даде премиера под съд, но юристите му го посъветвали да се откаже, защото нито една от думите на Борисов не била осъдителна.

Извън тази препирня от жълтата преса през седмицата прави впечатление информацията на „Галерия”, че бомбата, която избухна до хотела на бизнесмена Мутафчийски е гръмнала докато в ресторанта са вечеряли Волен Сидеров и Иван Драшков.

Пред „ШОУ” пък Марта Вачкова разказва: „Мъжът ми беше изверг и чудовище”.

Заслужава да отделим и специално внимание на челото на „Уикенд”. Вестникът представя свое „мащабно разследване” на цели три страници под основно заглавие – „Дрогата на Сако”. От разследването разбираме освен технологията на разпространението на дрога и обема на продажбите. Според „Уикенд” Сако продава по 2 килограма кокаин всеки ден.

„Дилърите на Таки отказаха да работят със Стефан Бонев, затова Маргините се намесиха”, подчертава „Уикенд”.
Това е всичко за тази седмица уважаеми читателю.

Пак се питаме кое е жълто и кое традиционно в една страна където премиер и телевизионен водещ спорят по телевизията за разпределянето на властта и застрояването на недвижими имоти?

За fortisimo.eu – 18.01.2010 –24.01.2010 год. (снимки: scandalni.com, picbg.net, razkritia.com, svetsko.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Бойко срещу Слави

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414