Фортисимо



Бонбоните, които всички мразим!

Е-мейл Печат ПДФ

Той е богат. Той е много богат. Пада си по теб от месец. Даже вече ти звъни по седем пъти на ден и адски много иска да се видите. Не си го срещала на живо, защото и ти като всичките си приятелки (и дъщерите им дори) си се впуснала в сайтовете за запознанства.

На фона на всички откачалки, мистър VISA просто изпъква с финес и остроумие. О, и галантност.

Срещата е на кафе. Скъпо, разбира се. Просто е смаян. Ти на живо си... м, ослепителна, май каза. За негоооо, вече знаят Мацката, Пуфа и Лоли. Едната е спряла да се среща с теб, защото трудно прикрива завистта си от непрекъснатите му комплименти по телефона. Колието на врата ти, тежащо колкото две Нокии, утежнява и без друго ситуацията. Следва вълшебната думичка "вечеря". Дума да не става, извънградски хотел с елитен рибен ресторант. Фантазия. Малко е прибързано за секс, но пък кое му е толкова прибързаното...

Та след леката вечеря и десертчето идва... брюлето. Всъщност, чист марципан. Даже по-лошо. Точно една таралежка – шоколадовите бонбони, те са. Размерът нямал значение, да бе, да. А какво трябва да правим с бонбончето? Оттогава намрази таралежките. Защото трябваше да изчакаш до сутринта и да палиш цигара след цигара на терасата.

Събуди го в пет и му каза, че в 8.30 имаш оперативка, всъщност летиш за Атина или че апартаментът ти се е наводнил и ти е звъннала съседка. Подаръците му раздаде като принцеса Даяна на непознати. Да не ги виждаш по приятелките си.

После реши да им признаеш и се оказа, че всяка от тях е имала поне по една таралежка. Ако се случи отново, като отвориш бонбониерата и от там да се появи семпла петифурка – тутакси събери нещата си или неговите, според зависи от терена.

Защото след десет минути може да посегнеш на живота му, а заглавията в пресата ще са от сорта на: "Любовница мъсти заради малък пенис".

За fortisimo.eu историйка за секса извън града и още нещо ни разказа читателката Маги

 

2 коментара

  1. Браво, Маги! Развесели ме! И колко добре си го написала! Находчиво сравнение! Поздрави!
  2. По-добре "таралежка", отколкото мутирал сорт краставица, при това с "хрема"...или кука в стил "ще ти изкарам яйчниците през гърлото"...или такъв "дървесен тип", че нагоре да те мъчи като короната на стария орех, а надолу да представлява клечка за зъби! Таралежките не са лоши, стига да не са развалени, да нямат "бодли" и имплантиран парафин или плексигласови топченца:)

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Сексът и градът

Популярно от Сексът и градът

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Сексът, градът и още нещо

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Бонбоните, които всички мразим!

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414