ФортисимоМорковът на Алексей се обърна в тояга за Кеворк

Е-мейл Печат ПДФ

Още не е отшумяла публичната война между премиера Бойко Борисов и телевизионния водещ Слави Трифонов, а вече се надига нова патаклама. Този път Алексей Петров и близките до него среди в „жълтата” преса подпукаха бившия телевизионен водещ Кеворк Кеворкян.

Редакцията на „Галерия”, която не успя да прикрие връзките си с доскорошния агент на ДАНС Алексей Петров, излиза с подробен материал под заглавие „Дайте ми 30 бона месечно и ставам главен редактор…”. Така става ясно, че Петров е предлагал морков на Кеворкян, но днес е дошло време да се обърне към тоягата. „Цинично е доносник да нарича „парцал” вестник, на който се домогваше да е началник”, пише лично сегашният главен редактор на изданието Кристина Патрашкова. Очевидно в „Галерия” яко са се ядосали на статии на телевизионната легенда във вестник „Труд” и някакви текстове в някакъв сайт с името „Афера”. Затова отново задават на висок глас въпроса: „Възможно ли е агент Димитър да се изживява, като морален съдник?”

Усещането, че битката им е от особена важност се засилва и от факта, че Патрашкова и Дачков не се задоволиха с територията на списвания от тях вестник, но и обиколиха телевизионните студия през седмицата, за да дадат повече живот на тезата си.

По-дистанцираният от двете страни „ШОУ” направо лепва случващото се на първата си страница под заглавие – „Война Кеворкян – Алексей Петров”. Таблоидът цитира разказаното от Кеворкян във вестник „Труд”, че бившият главен прокурор Никола Филчев е предупредил ТВ легендата да се скрие за известно време, защото Алексей Петров и хората около него били опасни момчета.

Флагманът „Уикенд” знаково пренебрегва темата, като не и отделя нито ред. Най-тиражният предпочита да доразчепка останките от сблъсъка между Бойко Борисов и Слави Трифонов от предната седмица. С първата си страница „Уикенд” ни уведомява – „Слави с имоти за 10 милиона”. Според редакцията шоуменът се оказал бездомен на документи защото всичките му имоти са закупени от името на различни фирми. Колкото до прословутия мезонет на Трифонов в Драгалевци, той пък бил на името на „фаталната варненка Маги”.

Всъщност тази последица от войната между Бойко и Слави е само една от сюжетните линии, в които вече се замесват Росен Петров (никак не му се иска), Николай Бареков (с голямо желание) и други славни герои на публичността. Освен близостта ѝ с войната между Алексей и Кеворк, Патрашкова не се помайва да продължи да оценява и следствията от сблъсъка Бойко – Слави. Под заглавие „Гърчът на Росен” журналистката громи от страниците на „Галерия” поведението на Росен Петров в предаването „Нека говорят” където бившият сценарист на Слави покани Бойко и Сашо Диков точно в окото на разразилата се буря.

Вестникът публикува и текст на Николай Бареков, който очевидно идва от сайтчето BNews, с който доскорошният телевизионер изненадващо се натиква между шамарите в защита на Бойко Борисов, като мята удари към двамата „Славчовци”. Вторият е пловдивският кмет Славчо Атанасов, ако някой го интересува все пак.

Тъкмо си помислихме, че Бареков се включва от разбираема суета и желание отново да се говори за него и попадаме на друг мотив в „ШОУ”. „Слави и Бареков в жестока война за парите на Ковачки” пише вестникът и добавя: „дългият се гласи да прави партия, дудука ревнува”.

Ужас уважаеми читателю! От толкова много лични войни в „жълтото” публично пространство няма време да ви съобщим кой с кого и какви неща прави под чаршафите напоследък. Чистият секс в днешно време избледнява пред голямото чукане на българските публични герои.   


За fortisimo.eu –25.01.2010 –31.01.2010 год.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Морковът на Алексей се обърна в тояга за Кеворк

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414