ФортисимоМария Силвестър: Опитвам се да разсмея себе си

Е-мейл Печат ПДФ

Снимка MAX, FOTOGRAF - DRAGO I MONIЛеко странното ѝ чувство за хумор е способно да те извади и от най-лошото настроение. Нестихващата ѝ енергия ще те накара да повярваш, че няма невъзможни неща, както и че всеки сам управлява живота си.

Тя казва, че всеки от нас може да изкриви нещата за себе си така, че да стане по-красиво, по-весело и неповторимо. Ето я и нея, невероятната съпруга на Силвестър Силвестъров (с когото ви срещнахме в друг брой на fortisimo.eu) – Мария!

Нели Русева: Здравей, Мария! Коя си ти всъщност – модел, актриса, репортер...

Мария Силвестър: Аз съм Мария Силвестър... обикновен пътник, но от български произход. Родена съм в пътническия салон, но прескачам и в бизнескласата. Да не говорим, че машинистът е мой човек!

alt

Нели Русева: Завършила си психология и право. Къде са сега в живота ти?

Мария Силвестър: Ами те са в графа – недовършени. Ще трябва да се занимая с тази проблематика един ден. Иначе – всичко, което се чете – помага!

Нели Русева: Започвам с последното около теб – „Шоуто на Иван и Андрей”. Ще тропаш ли с токчета, или ще ни изненадваш с нещо ново?

Мария Силвестър: Аз съм като ходещо огледало, но малко криво. Отразявам действителността и малко я изкривявам. Съвсем лекичко, защото подозирам, че онази теория за действителността дето сами си я правим – е вярна. Затова по-добре да изкривиш нещата в посока забавление. Така животът става по-красив.

Нели Русева: Шоуто на Азис вече слезе от екран, ти какви спомени имаш от работата си там?

Мария Силвестър: Това беше шоуто, в което се разгърнах. Имам сантимент към Азис, защото той беше толерантен към изявите ми и доста се забавлявахме заедно в студиото.

Нели Русева: Кой ти пише сценариите- ти сама или имаш екип?

Мария Силвестър: Не съм почитателка на предварителните сценарии. Обичам да работя с реални ситуации и разчитам на спонтанността. Така се получава най-истинско и това, е което ми харесва.

Нели Русева: Откъде, скъпа Мария, имаш толкова много енергия? Какво те зарежда?

Мария Силвестър: Не знам, скъпа – идея си нямам! Знам само, че не ям месо, не излизам вечер по клубове и не си пръскам напразно думите по измислени разговори. Сигурно това оказва влияние. Предпочитам да си мълча, да гледам, и да се радвам на това, което виждам. Имам малко приятели, с които се виждам, и с тях можем да си мълчим на различни теми. А когато изляза в природата и видя колко подредена е тя, без каквито и да било условности, и на мен ми се приисква да го можех!

Нели Русева: Ти си невероятно красива, вероятно имаш доста ухажори, Силвестър ревнив ли е?

Мария Силвестър: Не съм мислила за себе си по този начин и около мен не се въртят разни ухажори. Не се и храня енергийно с комплименти. Храня се с други неща! Силвестър е ревнив, колкото и аз. Балансираме по темата!

alt

Нели Русева: Ако сега трябва да избираш с какво да се занимаваш, пак ли ще ни караш да се смеем, или ще предпочетеш нещо друго?

Мария Силвестър: През цялото това време аз самата се опитвам да разсмея себе си. Затова така се получават нещата. Но по някои теми даже не ми се реве. Просто предпочитам работите да се случват красиво. Независимо през коя емоция ще предпочетат да минат!

Нели Русева: Като всички комици, и от теб ли се очаква винаги да разсмиваш другите?

Мария Силвестър: Не се възприемам като комик. Аз съм ловец на противоречия, посят в най-благодатната почва.

Нели Русева: Разкажи ни за преживяванията си във Vip Dance. Ти и Боби бяхте двойката фаворит на нашия екип. Съжаляваме, че не станахте първи...

Мария Силвестър: Вместо да съжалявате, че не сме станали първи трябва да се радвате, че сме достигнали до второто място. Аз съм много щастлива, че този проект взе, че ми се случи. Беше трудно, но достатъчно!

alt

Нели Русева: Получавала ли си предложения за някоя много сериозна роля в театъра – въпреки че не си завършила НАТФИЗ? Ти самата искаш ли да изиграеш нещо такова?

Мария Силвестър: Приемайки предложението на Иван и Андрей, отказах много интересно предложение от Пловдивския театър. Явно хората са готови да експериментират. Театърът може би ще ми се случи някога във времето!

Нели Русева: Помня те от експеримента, в който ти живя в ромско гето, с едно многодетно семейство. Какъв спомен ти остана от „Животът на другите”?

Мария Силвестър: Потънала в мизерията на малката къщичка се чудех – как според някои теории ние сме едно цяло. Много ясно си спомням дълбокото си нежелание да приема, че това, в дадените обстоятелства, е вярно. После си мислех за това как някои твърдят, че сами си избираме живота и се питах какъв човек трябва да си, за да се наредиш така, и то сам. После обвинявах ромите, а по-късно ги оправдавах. След това обвинявах другите и накрая паднах в канализацията (наистина), което ми дойде като отрезвяващ душ. Това е положението в телеграфен стил. Който не иска да бъде събуден – не трябва да бъде каран насила! Но, ако чуете часовника – не го пренебрегвайте, защото после вече ще е късно за работа!

Нели Русева: Какво те натъжава, Мария?

Мария Силвестър: Това, което ме развеселява може и да ме натъжи и обратното. И двете доста ме объркват понякога.

Нели Русева: А какво те разсмива?

Мария Силвестър: Давид – моят син.

alt

Нели Русева: Давид харесва ли твоите екранни превъплъщения?

Мария Силвестър: Изобщо не им обръща внимание и това е много готино!

Нели Русева: Ако трябва да определиш себе си в песен, има ли такава?

Мария Силвестър: Тази песен още не съм я изпяла (усмивка).

За fortisimo.eu – Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Интервю

  Популярно от Интервю

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Интервю

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Интервю Интервю Мария Силвестър: Опитвам се да разсмея себе си

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414