ФортисимоВсеки лъже за бройката

Е-мейл Печат ПДФ

Снимка abcnews.comНаскоро прочетох в Интернет, че класическият актьор Уорън Бийти обичал да се хвали как е правил секс с 12 775 различни дами. Хм! За Мадона пък се твърди, че бройката ѝ не надхвърля числото 31.

Ако приемем тези изповеди за полов принцип, то определено се усеща разминаване в уравнението? Как мъжете спят с толкова много дами – като дамите не спят с толкова много мъже? Всички знаем, че ние, господата, сме по-склонни да надуваме числото, докато жените са или честни, или прикрити. Нужно ли е обаче да се лъжем?

Благодарение на парите на американския данъкоплатец, виждаме статистическа картина на половия живот за 2009-та. В социалния доклад на САЩ се казва, че средно мъжете на възраст от 15 до 44 г. са правили секс с 5.4 дами. За 25% от анкетираните бройката надвишава числото 15. Дамите са по-свенливи. В същата възрастова група техният общ резултат е 3.3 господа. Едва 9.2% от жените признават, че са имали интимни контакти с повече от 15 партньори.

И тук се забелязва липсата на синхрон. Да не би мъжете да догонват 15-те процента с едни и същи проститутки? Едва ли! Трябва да намесим и дамите, които застават зад проучването и казват, че техните цифри са верни. Проблемът идвал от анкетите на мъжете. Ние сме били прекалено неуверени във възможностите си и затова сме слъгвали, че да се изкараме по-опитни.

Вероятно тази теория също е вярна (ОТЧАСТИ), но съм убеден, че жените крият своите интимни контакти. Предразсъдъците са ясни: мъжът с много бройки е пич, жената с много мъже е к***а. Защо се случва това?

За fortisimo.eu – Симо

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Всеки лъже за бройката

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414