Фортисимо



Абсолютно като Елвис!

Е-мейл Печат ПДФ

На гости в ефира на „Форте” радио и предаването „Абсолютно” с Коко Паносиан бе един български творец, който е абсолютно копие на Елвис. Представяме ви човек, който притежава дарбата да прилича на Елвис Пресли и същевременно да си остане той. Това е Цецо – Цецо Елвиса!

Коко Паносиан: Здравей, Цецо!

Цецо Елвиса: Здравей, приятелю! Ти си супер готин и позитивен, така зареждаш и мен да дам всичко от себе си в този разговор. По-професионално и по-добре не са ме представяли досега. Аз имам се имам за добър интерпретатор на Елвис, но не съм спрял да бъда себе си.

Коко Паносиан: Ти наистина успяваш да го имитираш майсторски, да пееш като Елвис, но и да твориш собствена музика, като оставяш собствен почерк. Няма как да не го признаем. Чух, че си избран да участваш в едно шоу в Лондон и искам да ни разкажеш повече за него.

Цецо Елвиса: Всичко всъщност започна в Осло. В края на октомври записвах с едни норвежки продуценти, които пък работят с един българин – Валентино. Този човек е ангажиран с една от най-популярните им групи „Солит бейс”. Група, която през 80- те е продала в Япония над 4 милиона копия. След това ни запознанство бях поканен за едно шоу в памет на Елвис. Участваше най-добрият английски двойник на Елвис, най-добрият норвежки двойник и аз. Шоуто се състоя на круизен кораб. Там решихме и да запишем две песни. Норвежките продуценти предложиха балада и друго по-динамично парче. Текстовете на песните са съставени от заглавия на парчета на Елвис, свързани в логически ред. Това никой не е правил досега. Песните вече си имаха мелодия, но ние заедно направихме аранжимента. После продуцентите изпратиха парчетата лично до Пресила и Лиса Мари Пресли и това беше нашият българо- норвежки поздрав за 75-годишнината на Краля.

Коко Паносиан: Много оригинално.

Цецо Елвиса: Аз съм единствения в света президент на фен клуб, регистриран в Грейсланд, в същото време съм певец и интерпретатор на Елвис. Мисля, че затова ги впечатлих много.

Коко Паносиан: Ти коя харесваш повече? Имам предвид майката или дъщерята на Елвис?

Цецо Елвиса: Майката е по-симпатична (смее се). Лиса Мари е копие на баща си, но колкото и да е симпатичен Елвис като мъж, за едно момиче това не е толкова добре.

Коко Паносиан: И кога тръгваш?

Цецо Елвиса: На 5 февруари тръгвам за Лондон. Ще представя парчетата и ще направя един спектакъл за българската общност в „Дивия петел”. Отделно ще представя двете нови песнички и ще имам някои интересни срещи. Благодаря на Бога, че мога да имам интересни срещи и запознанства, напук на кризата. Човек ако е позитивен нищо не може да го спре да прави това, което обича.

Коко Паносиан: Мариела подкрепя ли те в твоите желания и мечти? Как се запознахте с нея?

Цецо Елвиса: Тя е жената, която винаги е плътно зад мен. Нещо като Хилари Клинтън, която винаги стои до мъжа си. Мариела се появи в живота ми във време, когато аз бях емигрант в Щатите. Въпреки успехите, които постигнах, се налагаше да се боря с живота и точно в този момент Господ ми изпрати Мариела. От тогава сме неразделни.

 

Коко Паносиан: Какво мисли тя за фенките ти?

Цецо Елвиса: Тя е тази, която генерира фенове и фенки. Занимава се с всичките ми сайтове. Винаги е до мен. Фенки много, но само тя остава до мен.

Коко Паносиан: Усещаш ли духа на Елвис или това е просто роля?

Цецо Елвиса: Това е съдба. Още като малък се влюбих в музиката на Елвис. Родителите ми го харесваха и предадоха това и на мен. Някак си ме озари духа му. Целият ми живот мина с любовта към него и музиката му. Изчел съм всичко за него, харесвам го и като личност и като творец. Знам, че големите за това са големи – защото имат големи сърца.

Коко Паносиан: Притежаваш ли някоя вещ на Елвис?

Цецо Елвиса: Имам оригинален колан на Елвис, от неговия дизайнер Майк Мак Грегър. Използвам го за шоутата си, но все повече си го кътам и пазя. Другото е розовият кадилак Елдорадо. Той ми е подарък от една възрастна дама, която твърди, че й е бил подарък от самия Елвис...

Коко Паносиан: Да, помня, че е бил много щедър. Раздавал е коли, бижута и какво ли не!

Цецо Елвиса: Така е, затова накрая стига до просешка тояга.

Коко Паносиан: Какво те радва истински, какво те предизвиква, какво още би искал да постигнеш?

Цецо Елвиса: В личен план бих искал да си имам детенце. Да стана баща и да си отгледам детето с ентусиазма, с който ме отгледаха моите родители. С годините започнах да се радвам на по-малките неща. Цялата тази амбиция навсякъде и във всичко, може да ти изяде главата. Радвам се на усмивките на лицата на хората. Аз мисля така, който има талант е добре да го раздава на хората. Парите не са най-важното нещо в живота.

Коко Паносиан: Ако имаш син как ще го кръстиш?

Цецо Елвиса: Бих се радвал да имам син, но няма значение как ще го кръстя. Едва ли ще имам амбицията непременно да стане като мен. Искам просто да го има и да е жив и здрав.

Коко Паносиан: Пожелавам ти много здраве и много творчески успехи. Ти кого искаш да поздравиш?

Цецо Елвиса: Искам да поздравя всички хора и да им пожелая най-вече да са позитивни, да са здрави и да се радват на всичко, което имат. Не съжалявайте за нищо, защото когато губите, не знаете какво печелите, а когато печелите, не знаете какво губите. Не забравяйте да бъдете човеци, защото тази прекомерна амбиция понякога ни изгубва и преставаме да бъдем хора!

За fortisimo.eu – „Форте” радио слуша Нели Русева

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Интервю

    Популярно от Интервю

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още от Интервю

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Интервю БГ Музика Абсолютно като Елвис!

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414