Фортисимо



Прокобата Мултигруп

Е-мейл Печат ПДФ

„Прокобата на парите може да ни е застигнала. Животът вече ми се струва прекършен. Не зная как ще продължа напред. Наистина вече нямам сили”.

Това е част от откровената изповед пред вестник „Уикенд” на Павел Найденов – Бащата на Славка Павлова, която през тази седмица беше убита в дома си в Америка заедно с невръстния си син Пол. „Не можах да опазя децата си”, сподели пред телевизионните камери родителят на Илия Павлов, който беше застрелян преди седем години докато управляваше могъщата си корпорация „Мултигруп”.

Убийството, в което има всичко необходимо за жълтата преса, естествено е водеща тема в различните издания. Няма как това убийство да не разрови спомена за Илия Павлов. Няма как да не се търси връзката. Няма как по страниците на вестниците отново да не излязат членовете на тази фамилия.

Вестник „Галерия” мигновено извади на първата си страница еротични снимки от далечната 1988 г., на които се вижда Павлов с тогава още бъдещата си съпруга Дарина – да се забавляват голи в баровската вила Коста дел Сол заедно с покойния вече милионер Иван Зографски.

На нас най-любопитен ни се струва фактът, че тези фотоси били предоставени на вестника от „личния хроникьор на милионера”. Да бе, а и точно навреме! Излизащият по-рано през седмицата „ШОУ” пак се размина с темата, но това пък поне предоставя известно разнообразие сред „жълтите” сюжети.

Снимка scandalni.comОт първата страница на изданието Андрей Цветанов от Националното следствие твърди – „Имаше опит за убийството на Цеци Красимирова!”. Когато прочетете цялото интервю обаче ще разберете, че няма новина.

Просто следователят Цветанов тълкува хода на делото за убийството на Косьо Самоковеца в Амстердам, при което както е известно пострада и Красимирова.

Сред останалите сюжети?

Помните войната на „Галерия” от предходната седмица, която всъщност се води от бившия агент Алексей Петров и бившия телевизионен водещ Кеворк Кеворкян. Редакцията на „Галерия” все още не се е отказала от битката. В последния си брой вестникът публикува историята на гражданина Григор Варадинов, който твърди – „Кеворкян оскверни гроба на жена ми”.

Според разказа на Варадинов „водещият поругал чужда могила, за да издигне мемориал на покойната Надежда Дженева”. В добавка към планираното рушене на публичния образ на телевизионна легенда –„Галерия” дава думата на журналистката Маргарита Михнева, която също си има своя битка с Кеворкян.

Освен това Патрашкова и Дачков публикуват и отговора на управителя на ВАЦ за България Аксел Шиндлер. Припомняме, че всичко започна от злостна статия на Кеворкян във вестник „Труд” собственост на групата. В писмото си до „Галерия” Шиндлер заявява, че според издателството Кеворкян „несъмнено е прекрачил границите на допустимото”.

Далеч по-любопитни са обаче опитите на жълтата преса да ни осветли около настоящето на отново бившия водещ на сутрешен телевизионен блок – Милен Цветков. „Уикенд” публикува фоторепортаж на сваления от екран водещ по пътя му към ски курорта Банско и се хвали, че е разказал за уволнението две седмици преди то да стане факт. На 10 и 11 страница пък „ШОУ” работи по темата, като дори публикува интервю с Цветков, който казва – „За мен освобождаването ми не беше изненада”. Тук четем и тезата на Иван Гарелов според когото – „Отстрелват известни водещи, за да ги заменят с послушковци”.

Да завършим с друг телевизионен сюжет. В рубриката си „Драма” вестник „Галерия” съобщава, че назрява „Бунт срещу Митко Цонев в БНТ”. В статията обаче има само неща, които вече сме чували за методите на работа на мустакатия водещ.

Това е уважаеми читателю. Както сам виждаш, животът непрекъснато подава теми за „жълтите”. От един факт винаги могат да се намерят допълнителни любопитни връзки. Тези последните в един момент стават по-ясни и интересни дори от самия факт. За глухарчето говорим…

За fortisimo.eu – 01.02.2010 – 07.02.2010 год.

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Прокобата Мултигруп

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414