ФортисимоЛазара Береану: Късметът ще те споходи, ако го търсиш

Е-мейл Печат ПДФ

Ако все още не сте се сетили коя е Лазара, бързо ще ви я представим, като кака Лара. Знаете я разбира се – с нейните милион и едно желания. Толкова са и усмивките, които е раздала. Ето я и нея – едно пораснало момиче, което съвсем скоро отпразнува рождения си ден!

Нели Русева: Здравей Лазара, празнуваш ли на Лазаров ден?

Кака Лара: Естествено! Въпреки че ми е трудно да обяснявам на хората защо. Никой не вярва, че се казвам Лазара. Странно, всички мислят, че Кака е първото ми име.

Нели Русева: Как попадна в телевизията?

Кака Лара: Вече не помня. Това е лъжа! Помня разбира се и често разказвам тази случка на всички, които мислят, че късметът сам ще те споходи. Късметът ще те споходи, ако го търсиш. Той те очаква, но истината е, че и ти трябва да потърсиш къде точно те чака. Е, при мен късметът дойде в театралната студия на театър „Сълза и смях”. Дойдоха един ден от телевизията и си избираха деца за кастинг. Накараха ни да станем и да си кажем имената. После прочетоха имената на тези, които бяха харесали. Моето не го споменаха. Това обаче не ме спря. Помолих да изляза. Догоних „хората от БНТ” и запъхтяно ги попитах: „Извинете, не разбрах, вие моето име казахте ли го?” Нали се сещате каква беше реакцията – разсмяха се и ми казаха, че всъщност точно мен са търсили. Така на 14 години започна всичко.

Нели Русева: Какво си завършила?

Кака Лара: НАТФИЗ. Всъщност съм актриса.

Нели Русева: Какво ти носи професията?

Кака Лара: Честно да кажа не знам какво ми носи работата в телевизията, защото това правя от 14-годишна. Не знам какво щеше да е без нея. Понякога си мисля, че е много по-добре никой да не те познава.

Нели Русева: Телевизия или радио?

Кака Лара: Работих и в радиото. Дори в три радиа съм работила. Започнах през 1994-та в „Експрес”. После четири години при старта на „БГ Радио”. Работих и в радио „Атлантик”. Но, телевизията е моето място!

Нели Русева: „Частен случай” ли е Владо, има ли според теб много мъже като него?

Кака Лара: Със сигурност не са много хората като Владо. Това не включва само добрите му качества. Той е особен чешит. Харесва ми, че винаги вярва в нещата, които прави. Не се влияе от чуждо мнение и не се страхува да гони целите си. Естествено, неговата самоувереност понякога мнооого дразни, но това е Владо.

Нели Русева: Как се запознахте с него и с какво те впечатли?

Кака Лара: Запознахме се в кафето на телевизията. Скучна телевизионна свалка през лятото на 95-та. Впечатли ме с това, че не се опитваше да ме впечатлява.

Нели Русева: Как обичате да си почивате?

Кака Лара: Почиваме по различни начини. Аз харесвам шумната почивка с приятели. Шумни места, заведения и танци до сутринта. После релакс пред телевизора и малко фитнес за освобождаване на гузната съвест. Владо почива с многочасови бридж-турнири. Различни сме.

Нели Русева: Ревнувате ли се?

Кака Лара: Не! Безсмислено е. Ние толкова рядко сме заедно, че ако трябваше да се подозираме – какво правим във времето когато сме разделени ще се докараме до тежки болестни състояния.

Нели Русева: Кой е водещия у дома?
Кака Лара: Бенджи!

Нели Русева: Тъкмо да попитам, а Бернарда (Бенджи) как възприема известните си родители?

Нели Русева: Бенджи е свикнала с факта, че хората ни разпознават по улиците. Никога не е имала шанса да бъде дете на родители като всички останали. Не случайно използвам думата „шанс”. Наистина понякога е много досадно да носиш публична отговорност за всяка стъпка в живота си. Трудно е да ходиш без грим дори и до кварталния магазин. Внимаваш с купоните, с приятелите, с всичко. Така е и с Бенджи – тя пък винаги е „детето на Лара и Владо” и това й се натяква във всеки момент когато се смее по-шумно, тича или направи някоя пакост.

Нели Русева: Какво мечтаеш, какво си пожелаваш за нея?

Кака Лара: Да има свободата да избира какво иска да прави с живота си, с професията си, с личния си живот. Да бъде щастлива!

Нели Русева: Къде мечтаеш да отидеш?

Кака Лара: Мечтая да бъда навсякъде – едновременно във всички краища на света. Да пътувам, да пътувам и в почивките, да планирам следващите пътувания.

Нели Русева: В какво вярваш и от какво се страхуваш?

Кака Лара: Вярвам, че хубавите неща ми предстоят. А се страхувам, че може и да бъркам.

Нели Русева: Кое е най-екстремното нещо, което си правила?

Кака Лара: Всеки ден в телевизията е екстремно преживяване. Шегувам се. Не знам. Дали карането на джет, или многократното въртене с главата надолу в Дисниленд. Последното определено беше гадно!

Нели Русева: А кой е най-странният или забавен начин, по който са опитвали да те свалят? Имаш вид на момиченце.

Кака Лара: Супер! Ама аз наистина съм! Малко пораснало – 36 годишно, но момиченцето вътре в мен така и не пожела да навърши повече от 14. Смешни свалки има всеки ден. Забавни, досадни – всякакви. Любими са ми „феновете” с познатото: „С теб съм израснал”. Ало, пич, коя жена ще свалиш с подобно изречение – та ти току що я нарече „баба” (смее се).

Нели Русева: Имаш ли милион и едно желания? Сигурна съм, че повечето хора те свързват с това предаване, дразни ли те?

Кака Лара: Не! Това е моето предаване. Не ме дразни, естествено. В днешно време има толкова малко подобни предавания, които да се превърнат в емблема. Моите желания са мааалко повече от 1000001. И те не са материални. Не искам вещи. По-скоро мечтая за 1000001 поводи, в които се виждам усмихната и щастлива.

Нели Русева: Лара, какво те държи винаги толкова усмихната, винаги толкова позитивна? Имала ли си моменти на депресия?

Кака Лара: Луда ли си!?! Естествено, че не съм винаги толкова усмихната. Още по-малко позитивна. Имала съм моменти на ужасяващи депресии. И в момента не съм в някой от веселите си периоди. Да, може би си права – пак се усмихвам. Днес казах на една моя приятелка: „Човек иска да се забавлява, да му е леко, да се смее. Всеки бяга от депресиите, или от хората, които го депресират. Това ме кара винаги да се правя, че всичко е наред дори когато ми е зле. Не искам да създавам досада. Искам хората да знаят, че контакта им с мен ще им носи лекота и забава.” Тежко е да играеш тази роля постоянно. Само Бернарда ме познава истинска!

Нели Русева: Пожелай си нещо за тази година и за следващите още сто.

Кака Лара: Пожелавам си да имам милион и една причини да се чувствам щастлива. Пожелавам си хубавите неща да предстоят. Да не спирам да се влюбвам, да се усмихвам – без да се налага да се преструвам на весела. Пожелавам си още много приятели като теб!

За fortisimo.eu – Нели Русева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Интервю

  Популярно от Интервю

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Интервю

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Интервю Интервю Лазара Береану: Късметът ще те споходи, ако го търсиш

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414