ФортисимоЕспресо

Е-мейл Печат ПДФ

Точно през четири години си му родила две деца. Мандатност. Е, родила си и на себе си. Главно. Някъде около зачеването на второто си установила, че милият е откровен к*рвар.

Че е патологичен случай вече знае и вестникарката на ъгъла. След всичките сцени, шамари, раздели и събиранки при маман свекърва ти е все едно. А, тя се познавала с две трети от т.нар "другата". Ново двайсет. Проблемът бил в теб. Освен да се научиш да готвиш, чистиш и переш, май е трябвало и да наблегнеш и на френската любов и на… Абе, въобщеее...

Ами да. Ще пие. Ето. Пропил се е от мъка и несподеленост. Хойка като разпран и въобще не му идва на ум, че последната беше три класа над дъщеря ви. Не му четеш стихове, маникюрът ти е без лак, косата ти е като кошница, а най-секси облеклото, с което те вижда е анцунга секънд хенд. Това, че още си с него мога да нарека "стокхолмски синдром".

Изобщо не ми се слушат обясненията за децата и семейството, защото на адресната ви регистрация от години са и хламидиите. Поне ако решиш, че може да отидеш на фризьор-звънни ми. На фризьор обаче. Защото в околията няма фризьорка, която да не е обрисал. То по тая логика и кафе ще пием трудно, защото и сервитьорките са му хоби.

Е, не си пада по адвокатките. Така че да опитаме еспресото в една кантора.

За fortisimo.eu сподели Маги. Вече я познавате!

 

1 коментара

 1. Мъжът е като кофата за боклук. Събира всичко, което му "пуснеш", при това вдигайки си сам "капака". Сметосъбирателното пособие може да бъде лъскаво, дори скъпо, но отвориш ли го, поровиш ли се, задържиш ли се над него, те осмърдява. Но нужно е да запомниш, че Развалената не си ти! Просто си онази, поставила го в домът си:)

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Сексът и градът

Популярно от Сексът и градът

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Сексът, градът и още нещо

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414