ФортисимоМонополи еволюция

Е-мейл Печат ПДФ

На някой ще му се стори скучно, но аз и приятелите ми си прекарахме чудесно на Нова година и част от вината се пада на играта Скрабъл. Идеята може да звучи скучновато, но да знаете само знаете какви шантави думи се подреждат на дъската (срам ме е да ви покажа снимка, не че нямам). От известно време си мисля, че трябва да си купя и физическо Монополи.

Май обаче ще изчакам у нас да се появи новата кръгла версия на играта, направена по повод 75-годишния рожден ден на състезанието за предприемачи.

Вместо „банкноти” обновената дъска ще използва „кредитни карти”, а електронното устройство в средата ще ръководи баланса по „сметката” на всеки играч. Картите за „Шанс” и „Обществени услуги” също ще бъдат заменени с компютърни справки. Таксите и бонусите от тях автоматично ще бъдат прехвърляни по сметката ви.

Оказва се, че новото издание всъщност спазва оригиналната кръгла концепция на играта, вдъхновена от колелото на късмета. За да не се създават грешни аналогии преди 75 години полето било разположено в квадрат.

Със сигурност новата игра ще струва доста скъпо. Настоящата версия, която е лишена от всякаква електроника, се продава за около 50 лв. (лицензът за Монополи е доста солен). Голямата утеха в новия случай е, че нито един играч няма да може да ограбва банката – докато другите не гледат ;)

Информация и снимки: www.pocket-lint.com

 

1 коментара

 1. http://www.hasbrotoyshop.com/monopoly-revolution?BR=539&ST=SO&PG=1 - Ето го за 35 долара !!!

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Глобалното село

Популярно от Глобалното село

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още от Глобалното село

Щрак

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Още от Това е лично

You are here: Home Глобалното село Глобалното село Монополи еволюция

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414