Фортисимо„ФОРТИСИМО” ? ТОВА Е…

Е-мейл Печат ПДФ

Този текст е опит да даде достатъчно задоволителен отговор на въпроса: Какво всъщност е „Фортисимо”? Казвам „опит”, защото знам, че никой няма способността да опише премеждията, болките и радостите на един живот от момента на самото му създаване. Не сме способни да предвидим бъдещето на децата си, но все пак можем да очертаем надеждите си, свързани с тях.

Така че – „Фортисимо” е новата рожба на добре познатата и обичана в Шумен програма на „Форте” радио. През последните петнадесет години творческите усилия на нашия екип поставиха „Форте” радио в неизменната първа позиция във всички класации. Доверие, рейтинг, пазарен дял и какво ли още не…

Съдържанието и динамиката на програмата, както и развитието на интернет, ни доведе до идеята да продължим усилията си да бъдем близо до хората с първото електронно списание в Шумен.

Така че – „Фортисимо” е новото списание в интернет. През годините много регионални журналистически проекти бяха ориентирани към идеята за създаването на печатни издания. Никой обаче не посмя да пише списание.

Може би защото в Шумен все още властват разбиранията, че градът е малък, консервативен или еснафски, че хората се познават, а и животът, като цяло, е скучен. Всичко това очевидно не е вярно! Ако бе така – защо всички обичат „Форте” радио?

Така че – „Фортисимо” е списание, което прилича на радиопрограмата на „Форте”. Но и нещо много повече! „Фортисимо” е нашият живот в интернет. Подобно на музиката: „Форте” е силно, а „Фортисимо” – още по-силно.

Значи „Фортисимо” е нова медия, която е като старата, само че в интернет? Неее – това не е вярно! Във „Фортисимо” ще видиш всичко, което не е от значение за добре познатите ти традиционни медии. „Фортисимо” елегантно ще навлезе в нашето лично пространство и ще осветли онези неща, от които новинарите по принцип бягат. „Фортисимо” ще представи живота извън новините. Нали не мислиш, че цялата истина за живота се крие във вестникарските страници или новинарските емисии? Има толкова много живот, забравен извън тях!

Какво всъщност е „Фортисимо”? Новият медиен продукт на обичаното „Форте” радио. Първото електронно списание, списвано в Шумен и базирано в интернет. Идеята за естествено развитие на един силен журналистически екип, който знае как да стане по-силен. Списанието, което ще ти представи другия живот – този извън новините.

Това са надеждите ни за „Фортисимо”. Предполагам, че вече си любопитен да се запознаеш с него.

Представяме ти – Фортисимо! Това е лично!

 

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

You are here: Home

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414