Фортисимо

Да пробиеш с BG порно

Е-мейл Печат ПДФ

Знаете ли кой е Криско? И аз не знаех – до вчера. Тогава сутрешният блог на Нова ТВ ме осветли по темата. Оказа се, че Криско е рапърче от четата на Спенс, което е решило да стане известно, като пусне в Интернет свое „еротично клипче”.

Каква еротика бе, Лора (Крумова)… това си е абсолютно порно! Лишеният от форма Мондьо сподели, че със скандалното видео изпълнителят бързо набирал популярност. Да, прав е. Даже бих добавил, че и мазният хроникьор удари едно рамо на евтиния PR. Жалко, че няма как да разбера колко зрители в този момент са отворили Google, за да потърсят ключовите думи „Криско” и „порно”. Басирам се, че са много.

Та, как се е озовало клипчето (с френската любов над рапето) в мрежата? Това е основният въпрос. Моралистите да спрат да четат дотук.

„На моята възраст (20 – 25 г.) всеки има, предполагам, някакво еротично клипче. Моето нямаше късмета да остане само на компютъра ми. Пращал съм го на двама, трима приятели, за да оценят дали добре се е получило, да дадат мнение. И така някой е решил да го пусне в нета”, обясни изгряващият певец. Чудно е само защо приятелите на певеца биха искали да гледат натопорченото достойнство на Криско. Друго в клипа почти не се вижда?!

По този начин поколението му обменяло опит. Анонимното момиче пък разбрало, че е попаднало в Интернет, но нямало нищо против „Каза, че отново можем да се видим”, заяви рапърът.

„Много са отворени младите”, мазно обобщи Мондьо, който също заяви намеренията си да направи свое еротично видео. Опазил ни господ!

И понеже първото порно клипче на Криско изглеждало прекалено аматьорско, момчето вече замисляло второ, но професионално. Чудя се само дали музикантът знае, че производството и разпространението на подобни материали в България е забранено от закона?!

Иначе в края на разговора през смях Криско обясни, че вече не бил приятел с този, който му е пуснал порното в нета. „Аз искам да се говори за мен заради моята музика, а не заради това порно”. Тази „песен” се оказа доста кратка, защото звездата побърза (нагло) да заяви, че си оценява клипчето с 18 по десетобалната система, но в сантиметри. Много оригинално.

Все пак трябва да призная, че в заключението на рапърчето има известна логика: „Шоубизнесът в България е прекалено тъп и трябва един изпълнител да си покаже кожения микрофон, че да му пускат нещата по телевизията”.

За fortisimo.eu – Симо (снимки www.mp3.bg)

 

4 коментара

  1. Абе бай симо, голям писател си ти!!! Това, че не знаеше до вчера кой е Криско, говори колко си зле! А това, че трябваше да го видиш по сутрешния блог, за да разбереш - е още по -показателно за источниците ти на информация за света (нова тв!!?!)! Освен това не е нужно да ни разказваш какво се е говорило в предаването с глупавите ти коментари, защото всеки може да го гледа и сам да си направи заключенията ( не са ни нужни смешните ти изводи)! А какво е законно в нета или в България..не е твоя работа да коментираш..да не си прокурорче или съдииче случайно! Или ти не си сваляш разни филмчета и музика, а ?
  2. Щом не ти е интересно не чети! Гледай си ТВ и си прави сам изводите....
  3. И аз не знаех кой е Криско, плюс това и аз гледам Нова ТВ.
  4. Много забавен коментар е първият. Явно Симо е натиснал нерва на някой фен. Г-н Георгиев, и аз не бях чувал за Криско, но явно това се дължи на факта, че не гледам Нова. Не мога обаче да разбера къде е общото м/у свалянето на филми и музика (което за лични цели у нас не е престъпление) и производството на порно. Жалко че е забранено, добри пари могат да падат от него в хазната на държавата.

Добавете коментар



    Ново изображение

    Реклама

    СВА - каталог с намаленията

    Още в Сексът, градът и още нещо

    Реклама


     
    ГАЛФ


    Вход за потребители

    Вечно свежи

    В кадър

    Рубрика на:

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates
    You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Да пробиеш с BG порно

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • TheSown.info – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414