Фортисимо



Топки за милиони

Е-мейл Печат ПДФ

Всички знаем какво гласи американската мечта. Ако се съмнявате, че съществува – вижте историята на сестрите Мишел и Мелиса. Тя ни показва, че една малка идея (в САЩ) може да се трансформира в бизнес за милиони.

Двете дами предлагат на хората да забравят за изпращането на цветя, бонбони или сувенири до бизнес клиенти, приятели и любими. По-оригиналната идея е да поръчат топка. Жените от Чикаго имат надписи за всеки повод, а под поздравите или пожеланията ще изпишат и името на получателя.

Отзад (ако въобще можем да открием такова място върху топката) стои адреса и пощенската марка. Според американското законодателство всеки предмет, върху който може да се залепи марка, трябва да бъде приет и доставен. Опаковка не е нужна.

Първата изпратена топка с надпис била по повод бебето на тяхна приятелка. Майката реагирала много емоционално на подаръка и така Мелиса помолила сестра си да изпрати няколко топки с поздрави и на нейни клиенти. Седем години по-късно жените решили, че могат да си изкарват хляба чрез облите поздравления.

За всяка поръчка клиентите им плащат по 19.99 долара. Представете си каква е печалбата им след като транспортните разходи за една пратка не надхвърлят долар, а самата топка струва още толкова. В първия ден от откриването на бизнеса им в началото на миналата година дамите от Чикаго са получили 5 поръчки. Сега разпращат по хиляда топки на ден, като интересът към услугата им се засилва.

Ето това е! Една малка идея е в състояние да те превърне в милионер. Въпросът е може ли подобно чудо да се реализира в България?

За fortisimo.eu - Стоян Стоянов (снимки secure.sendaball.com)

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глобалното село

    Популярно от Глобалното село

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още от Глобалното село

    Щрак

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глобалното село Глобалното село Топки за милиони

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414