ФортисимоБилборд за вожда на мъжете кретеноиди

Е-мейл Печат ПДФ

Феноменална 20-годишна връзка. Голямата любов е разгромена от социалистическите порядки. Във времето – той е щастливо задомен, ти – естествено разведена. Верни на принципа, че в такива епични страсти няма ръжда, отново сте заедно.

Колко сте – няма значение. Влизаш в положение, крепиш семейството, о, имал и големи проблеми (и той ли, защото е n-тия с такива). Хукваш по жп гарите и стигаш до родните места на Слави Трифонов, спешно си резервирала хотел. О, миг, поспри... можел да остане до края на „Шоуто на Слави”. Като една Пепеляшка.

Мокасинките си ги събува още пред банята, сигурно, за да не го замериш с тях. Но ти изпитваш онова невероятно чувство на доставилата топла супа на сираче (на масата има и супа и ракия и салата и скара – платени от теб). Естествено, след рандевуто се обажда за Коледа.

Миналите няколко месеца изглеждат като прашинка в безвремието. А, да. Знаеш всичко за децата му, мъжа на сестра му, бизнеса на леля му и дори, как личната не е пуснала втора рецепта на майка му.

Държи да си пишете. Но ти отговаря на тримесечие. Триеш номера му по четири пъти на вечер и после пак го възстановяваш от sms-ите. Блокираш достъпа му, но пак му даваш оторизация.

Чакаш отговор на поне 5 мейла, а получаваш емотиконче "kiss".

Започнала си да се мразиш. Защото отново му пишеш тъп мейл. Всъщност, не е тъп, а безмислен. Той е жалък и ще си остане такъв. Просто живее в периферията. Всичкото му е такова. Иска ти се да му пернеш линк на този сайт. Даже ти се иска да му сложиш самодоволната физиономия на билбордовете от София до Варна. С надпис "mouse".

Знаеш, че няма да разбере нищо от това. Така му е удобно. Както и когато без грам притеснение те попита, дали неможеш да му намериш нова работа. Има я – секретар на Синдиката на мъжете кретеноиди. Председателското място е запазено за бившия.


За fortisimo.eu – Маги

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Билборд за вожда на мъжете кретеноиди

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414