Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Най-хубавия подарък за мама

Е-мейл Печат ПДФ

Наближава 8-ми март и аз, разбира се, си мисля за подаръци. Но не за това какво аз ще подаря, а този път - какво ще получа. Спомням си рисунки, гривни, сърчица, които съм получавала, изработени от децата ми. Пазя картичките с техните снимки от всеки празник на мама.

Изключителна радост обаче ми донесе един диск, който получих миналата година от дъщеря ми, изработен с помощта на нейната учителка в първи клас. Диск с музика, цветя и пожелания, който завършваше с усмихнатата снимка на моето слънчице. Сетих се за този много специален подарък, когато миналата седмица видях група дечица пред звукозаписното студио на „Форте” радио.

Те записаха диск с песни. Познайте по какъв повод? За празника на мама, разбира се. Предвидливите учителки на децата от група „Пчеличка” на ЦДГ №30 „Космонавт” Анна Георгиева, Галена Христова и Янка Лазарова бяха обмислили и планирали нещата така че за празника на мама дискът да е готов.

Днес видях проекта в завършен вид – с обложка, снимки и разбира се изпълненията на 9 песни за мама от звънките гласчета на малките „пчелички”. Усетих и радостта на колегата Сарко Агопян, главен „виновник” за успешния звукозапис. Към диска ще бъдат прибавени текстовете и инструменталните аранжименти на песните, дело на Мирослав Минчев. Така CD-то ще стане подходящо помагало за часовете по музика в детската градина. Но най-ценното на този диск е радостта, която ще достави като подарък на майките на малките славейчета и техните приятели от ЦДГ „Космонавт”.

За читателите на fortisimo.eu си позволихме да надникнем и в специалното послание на дечицата към техните майки, подготвено с помощта на учителката Анна Георгиева:

„Всяка година, щом запеят капчуците, под стрехите и от шубраците полъхне омайния аромат на горска теменуга идва най-красивият празник – 8-ми март - празника на жената и майката. Днес ще трепнат хиляди майчини сърца.Днес ще се протегнат хиляди детски ръчички към милата, скъпата и нежна мама.

Мама – това е нещо топло, мило! Мама – един скъп образ, две протегнати ръце, две ласкави очи!”

Децата от група „Пчеличка” при ЦДГ 30 „Космонавт” поздравяват своите майки с цвете и песен и им пожелават здраве и много усмивки.

Екипът на „Фортисимо” се надява този 8-ми март да бъде много специален за майките на децата от ЦДГ „Космонавт”!

Ще чуете изпълненията на малките „пчелички” на самия празник и в ефира на „Форте” радио!

За fortisimo.eu – Мина Денева

 

1 коментара

 1. Страхотна идея!Поздравявам учителките на тези деца!Надявам се, че този диск като нетрадиционен подарък за майките ще ги изненада и ще им достави истинско удоволствие.

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Най-хубавия подарък за мама

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414