Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Задругата на вагиналния пръстен

Е-мейл Печат ПДФ

Коя жена не иска да се сдобие с пръстен! Е, в случая различното дамско бижу, за което ще стане дума, ще пожелае онази жена, която не иска да се занимава с нааканите памперси на раздиращо гърлото си малко човече, дето на всичкото отгоре не разбира от дума.

В това дело между другото няма нищо лошо. Но всичко с времето си. Та, става дума за вагинален пръстен – най-новият продукт в противозачатъчната индустрия. Това е едно силиконово кръгче, което дамата сама може да си постави. Престоява в тялото три седмици, през което време отделя хормони, които пречат на забременяването. Край с въпроса: „Абе днес изпих ли си хапчето?”

Хормоните са в двойно по-малка доза, отколкото при оралните контрацептиви. Още по-добра новина е че, чрез лигавицата хормоните се резорбират по-бързо, отколкото през храносмилателната система. Да не говорим каква почивка е това за черния дроб. След три седмичен престой пръстенът трябва да се извади в същия ден от седмицата, в който е поставен. Прави се почивка от една седмица, през която трябва да настъпи естественият цикъл.

В първия ден от него надявате пръстена на вашата вагина отново и сте сигурна, че няма да „глътнете глобуса” ако трябва да представяме нещата с лафове от едно време. Ефективността е същата като при хапчето анти-бебе. Може да усетите напрежение в гърдите или пък леко да увеличите теглото си. Но ако сте спрели цигарите и сте ги заместили със сладко не го отдавайте на разни пръстени.

Все пак ако сте качили килограми този ще е единственият, който ще ви стане, за разлика от онези, които кичите по пръстите си.

Щях да ви кажа: „Е, момичета, носете си пръстените”, но не мога. Най-лошият недостатък на този продукт е, че все още го няма в България. Дерзайте, тази година може и да навлезе. Каква ще е цената? Ами като го видим по аптеките, ще разберем.

Още какви противозачатъчни можете да ползвате, мили дами, но само ако отидете в чужбина:

Инжекция
Едно мускулно боц в първия ден на цикъла и яйчниците ви забравят що е овулация. За 12 седмици. През това време хормонът антибебе прониква на малки равномерни дози в организма.

Импланти
Това са едни меки тръбички, които се поставят подкожно, в областта между лакътя и рамото. Имплантите отделят същите пречещи на бебеставането хормони, но не за ден, два, седмица или месец, а в продължение на 5 години.

За fortisimo.eu в новостите при противозачатъчните средства надникна Светла Крумова с компетентната помощ на д-р Доля Нейкова

 

1 коментара

 1. "Единствен той ще ги открие, единствен той ще ги сбере, единствен той ще ги владее и в тъмнина ще ги обвие..." Май приблизително това беше текстът върху "оня" пръстен. А от тоя пръстен ще се раждат все по-малко българчета и все повече циганчета. Което е жалко, защото държавата ни, дори и като член на Евросъюза, има нужда от хора, които плащат данъци, а не от такива, които чакат помощи. И защото силата на един народ и на една нация, и в мирно, и във военно време, е в нейната численост. И естественият прираст е един от критериите, по които се съди за благоденствието на населението.

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Задругата на вагиналния пръстен

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414