Фортисимо

Глобалното село

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...

 

Пуснаха терариум за кактуси

Ще обърнем внимание на няколко ръчно изработени терариуми, в които обаче не се гл...


Бира, секс, масов спорт

Е-мейл Печат ПДФ

Затоплянето от последните дни бързо ни припомни отпускащите екстри, идващи с пролетта. Повишеното сексуално желание и позабравеният вкус на бирата отново ще се превърнат в масов спорт.

Нямаме идея дали има строги зависимости и непреодолим алгоритъм между емоциите свързани с хубавата бира, качествения секс и масовия спорт, но в този брой ще изведем няколко очевидни последици.

В Шумен, например, пролетта идва с емоцията около първото градско първенство по аматьорски футбол. От Градската аматьорска лига по футбол (ГАЛФ) се похвалиха, че вече са постигнали договореност с ръководството на общината. Така срещите от ГАЛФ ще се проведат под патронажа на Община Шумен. Като кметският екип се ангажира с осигуряването на награден фонд. Мачовете от ГАЛФ ще се провеждат всеки уикенд на терена на ученическия стадион – в периода от 20 март до края на април.

Масовият спорт и по-конкретно аматьорския футбол отдавна вървят с емоцията, донесена от хубавата бира. Припомнете си станалия традиционен турнир „Каменица фен-купа“.

От организаторите разбрахме, че проявата и тази година няма да подмине Шумен. Дочуваме, че турнирът вече се ползва с подкрепата на световно известната марка за спортни облекла „Адидас“.

Картината на масовия спорт и бирата стана пълна след като тези дни от „Ариана“ обявиха, че стартират друг турнир по футбол „Аматьори срещат професионалисти“.

Новият турнир се подкрепя от Българския футболен съюз, а победителят при аматьорите ще получи шанса да премери сили срещу шампиона при професионалистите. Срещите от турнира „Аматьори срещат професионалисти“ ще се проведат в десет български града, сред които е и Шумен.

Дали аматьорският футбол или завишената консумация на бира водят до засиленото сексуално желание или това си е доказан ефект от пролетта – не се наемаме да преценим. Убедени сме обаче, че сексът е най-масово практикуваният спорт, в който всеки аматьор има право да се счита за професионалист. В случай, че не ви се иска да имате усложнения след последната тренировка, решихме да ви представим някои новости в средствата за предпазване.

Екип на fortisimo.eu

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Бира, секс, масов спорт

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414