ФортисимоЕхото „Октопод” заглъхва!

Е-мейл Печат ПДФ

След падналия гръм връз „октопод” ехото бавно заглъхва по страниците на жълтия печат в България. Нищо особено не се случва спрямо задържаните, а междуинституционалният спор между изпълнителната и съдебната власт очевидно не е интересен за най-тиражната преса в страната.

Разкъсани между темата на месеца и липса на новини „жълтите” хем намират повод да сложат снимката на Алексей Петров на първа страница, хем това да не е вече основна тема на броя.

„Алексей Петров – любовник на Наталия Гуркова” пише „Уикенд” и добавя, че „Трактора ѝ купил титлата „Мис България”.

Вестник „ШОУ” пък публикува интервю с Едвин Сугарев, който твърди: „Трактора се опита да изтласка Маргините от бизнеса с проститутки”.

Виж при „Галерия” нещата са различни. Тук челото на броя е със снимката на Петров, но ударът е в друга посока – „Още трима агенти под прикритие освен Алексей”.

„Запознат с тематика” човек заявил пред Явор Дачков, че не само има и други офицери под прикритие, но и че последните са много активни. Те работят в сферата на „Енергетиката”, „Медиите” и „Банките”. „Дали цялата операция срещу Алексей Петров не е и едно голямо замазване на очите, докато другите офицери под прикритие не продължават да правят, насърчавани от политиците, големите далавери за големите пари?” – пита се Дачков.

Очевидно в несполучливо търсене на някакъв баланс на различни гледни точки „Галерия” помества и интервю по темата с лидера на РЗС Яне Янев. Той твърди, че „СИК командори България”.

Впрочем пред „Уикенд” пък Волен Сидеров обяснява, че любовникът на Яне Янев е помак на име Кигън от село Кочан, а източници на „Галерия” допълнително зацапват пейзажа с твърдение, че месеци преди ареста Сидеров е предлагал вицепремиерски пост на Петров. В същия материал се твърди пък, че Георги Първанов е предложил на Алексей и заместническо място в разузнаването.

Встрани от тази история „ШОУ” излиза с основен материал посветен на примата на българската естрада Лили Иванова. Певицата „купува гроб в Бояна?”, „Дават петцифрена сума за домашно порно с примата” са част от заглавията. Също по темата Митко Щерев дава интервю, в което обяснява, че Иванова го е изкарала педофил, но той ще я съди.

Отново пред „ШОУ” в интервю проф. Иван Славов заявява „Слави Трифонов е бездарен простак!”, а журналистът Огнян Стефанов казва „Властта е одобрила моето убийство!”.

На фона на тези теми направо се чудим защо „Уикенд” си мисли, че ще привлече читатели с разочарованата от снаха си майка на Георги Илиев, която от първата страница проклина Мая Илиева – задето толкова бързо е забравила кой я е издигнал. Далеч по-интересното в броя е фотографският репортаж за пазаруващото семейство на Георги Коритаров. Факт е, че рядко виждаме семейството на популярния журналист.

Какво да кажем уважаеми читателю? Постна ни се струва тази седмица от към продукция в „жълтата преса”. Чудим се какво ли става на пролет с „глухарчето”?

За fortisimo.eu – 22.02.2010 – 28.02.2010 г.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Ехото „Октопод” заглъхва!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414