ФортисимоНов живот заедно!

Е-мейл Печат ПДФ

Днес ще ви запознаем с Катерина и Николай Кирякови. Тя е от Шумен, а той от Варна. Избрали са да живеят в морската ни столица, която някои предпочитат да приемат като „пристанището на Шумен”.

Мина Денева: Как започна вашата връзка?

Катерина Кирякова: Преди шест години в една дискотека ни запозна обща позната. Още в момента, в който го видях разбрах, че това е мъжът с когото искам да бъда. Започнахме да излизаме. В началото с нас бяха нашите бъдещи кръстници, а след това и сами. Изпадах в голяма еуфория преди всяка предстояща среща. Подскачах из стаята като луда, сменях дрехите си по няколко пъти. И така повече от половин година, време през което никой от нас така и не се престрашаваше да направи първата крачка. Кръстницата му казала, че го харесвам, но това на Ники не му било достатъчно. Веднъж трябваше да ми се слагат капки за очи и кръстницата го подтикна да ми ги сложи той. Това беше моментът, в който ме целуна за първи път. Никога няма да забравя тази целувка.

Мина Денева: Защо избрахте да сключите брак пред възможността например за обикновено неангажиращо съвместно съжителство?

Катерина Кирякова: Бяха минали около две години от връзката ни, когато отидох да живея у тях във Варна. Той ми подари кученце, за което обеща да се грижим заедно. Бяхме като малко семейство. Един ден, когато се прибрах от Шумен заварих къщата с главата надолу. Дори кучето не беше изведено на разходка. Много се ядосах. Тъкмо се канех да спретна едно малко женско скандалче, когато Ники ме помоли да отворя една кутия. Там беше поставен годежният ми пръстен. После той коленичи на пода и ме помоли да се оженя за него. Съгласих се веднага. И аз, като всяко момиче, съм мечтала да бъда булка и да се почувствам като принцеса. Направихме сватба най-вече за нашите баби и дядовци. Знаем, че те са искали да видят внуците си като младоженец и младоженка.

Мина Денева: Стана ли сватбата такава, каквато сте си я представяли?

Катерина Кирякова: Нашият сватбен ден беше подготвян дълго. С тази задача се беше заела майка ми. Тъй като сватбата беше в Шумен, а ние живеехме във Варна. Имаше много неща, които не исках да станат точно така, както станаха на сватбата, но въпреки дребните подробности, бях най-щастливата булка. Дори и моментите на издънки се забравяха за секунди. Ники също беше много щастлив. Сватбата мина като един прекрасен миг, който не искахме да свършва. Просто една приказка.

Мина Денева: А след сватбата накъде? Деца, кариера, друго... или всичко заедно?

Катерина Кирякова: Сега започваме новия си живот заедно. От седмица живеем в новия апартамент, който ни подариха родителите ми. Искаме да бъдем едно голямо успешно българско семейство. Да създадем дом, в който да растат малки дечица. Да можем да ги възпитаме и да направим техните сватби, така както родителите ни направиха нашата.

На нас ни остава само да пожелаем щастие на Катя и Ники. Очаквайте следващата серия на „розовия ни сериал” другата събота.

За fortisimo.eu с Катерина Кирякова разговаря Мина Денева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Моята луда сватба

  Популярно от Моята луда сватба

  Студио Трима

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Моята луда сватба

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Нов живот заедно!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414