ФортисимоЧестита годишнина!

Е-мейл Печат ПДФ

Ей, вярно! Днес имате годишнина. Ами честито. Нямам какво друго да кажа. Защото пак си с Него. След 27 късанки, 3 големи раздели и едно 15-дневно съжителство в твоята квартира. Годишнината е осма от вашето запознанство.

Ааа, вече си на 33?! А на колко трябва да бъдеш всъщност?! ЕГН-то ти започва със 76, в крайна сметка не то, а ти определяш, как, кога и дали...

Наистина незнам, защо той продължава да живее при мама и тате. Незнам защо ходи на караоке сам. Нито пък ми идва на ум нещо смислено по темата за изключителните му умения в салсата. Пак нямам представа и защо не те запознава с приятелите си. Не са много, но дори не им казва, че спи при теб понякога.

Нямам идея и как така се случва, че секс правите един път след месечния ти цикъл. Е, впечатлена съм от 4-те чужди езика, които владее. Но сред тях не е френския (и в оня смисъл). Нямал готовност за деца?!

Нищо – за сметка на това адски обича да се държи като осем годишно нещо. Полът при децата е относително понятие. Те сами избирали, какви да станат, като пораснат. Като в стария виц за гинеколога.

Колко пъти започвахте отначало досега, че ми се губи точната цифра?! Знам, че този път ще е различно. Все пак го казва Той. Отново.

Най-кофти нещото, което ми идва на ум е, че те ползва за параван. Има нещо мнооого гейско в цялото му поведение и излъчване. Нямам нищо против педалите. Като се обичат - да се вземат. Честно.

Искам обаче да те видя с мъж, който отваря виното сам с тирбушона и има шофьорска книжка, взета преди теб.

За fortisimo.eu от Маги

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Честита годишнина!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414