Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


България си намери жури

Е-мейл Печат ПДФ

Вчера ме помолиха да изразя мнението си относно поредното телевизионно предаване, което тръгна преди дни по bTV и си поставя за цел да открие таланти.

Тъй като е минало само едно издание на предаването – оценката ни може да се базира на относително обективни критерии. Просто трябва отговор на въпроса – какво запомних? При положение, че нямаме натрупвания на различни впечатление, се предполага, че това което сме запомнили от първото издание ни е харесало.

Може и да е странно, но не помня нито един демонстриран от кандидатите талант. Имаше мили дечица, които танцуват добре, но такива видях и на едно от тържествата по случай Трети март вчера. Имаше девойка, която пее с уникален глас, но такива винаги е имало около мен, а натрупах стаж на този свят. Имаше естествено и откровено луди хорица, които просто искаха да се видят в телевизора. Нямам спомен от таланти.

Може да е странно, но дори и секси водещите не излизат на първо място когато се попитам за шоуто „България търси талант“. Всъщност, намирам Алекс Раева и Мария Игнатова за много сладки и интересни.

По мое скромно мнение има хляб в този дамски тандем, но ги моля в никакъв случай да не гледат предавания с Иван и Андрей. Много повече талант има в Алекс и Мария от това да се превърнат в дамския вариант на скунксовете.

Незнам дали е странно, но с шоуто „България търси талант“ засега е категорично, че България си намери жури. Хилда Казасян, Любен Дилов – син и Магърдич Халваджиян е първото жури в какъвто и да е формат, което отговаря на изискванията ми за професионалисти, които са забавни и едновременно с това обективни.

Това, което ме впечатли особено е добронамереното излъчване на иначе строгите светещи хиксове по масата на журито. Видях и се очаровах от интелигентното телевизионно поведение на Хилда Казасян така както преди години чух и се очаровах от песните й.

Виждам и се радвам, че ще имам възможност с много българи да се насладим на многоликите таланти на Любо Дилов – син. Любопитен съм докъде ще стигне образът на Магърдич Халваджиян извървявайки пътя от силния човек зад кадър в позицията на лидер в журиращата тройка.

Много има да гледаме в това жури. Силно се надявам Хилда, Любо и Маги да върнат в праймтайма професионализма, интелигентния хумор и обективността. Онзи забравен начин когато казваш на някого, че номерът му не става, но го правиш внимателно, с уважение и с усилие да не го заболи. Няма такова жури в България досега. За което всъщност благодаря и на арменската общност в страната.

Ще видим нататък, но засега с това шоу България си намери жури.

За fortisimo.eu – Иван Капралов

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично България си намери жури

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414