ФортисимоСтава дума за пари и при жълтите

Е-мейл Печат ПДФ

За каквото и да ви говорят – винаги става дума за пари. Тази шаблонна максима изплува естествено докато правихме традиционния мониторинг на „жълтата” преса през тази седмица.

„Галерия” забива здрав пирон в дъската на управлението с челото на броя – „За народа пари няма, а властта тайно си вдигна заплатите”.

Темата, която със сигурност няма да остане само в клюкарското публично пространство, е гарнирана с щемпъл – „цинизъм”. Вестникът публикува факсимиле от заповед, подписана от председателя на Народното събрание Цецка Цачева, според която се вижда, че управниците са си повишили заплатите със задна дата от 01.01.2010 г. Със заповедта си самата Цачева завишава своето възнаграждение с 55% и вече се разписва срещу 3 576 лв. месечно. Не е пропуснат и премиерът Бойко Борисов, който получава същата пара, но най-голяма далавера има за президента Георги Първанов, който вече взима по 4 614 лв. Това се случва в условията на безпрецедентна икономическа криза и на фона на постоянните изказвания на управляващите за необходимостта от затягане на коланите и примерно поведение от страна на данъкоплатците. За пари говорим.

По темата е и първата страница на вестник „ШОУ”. „8 години затвор за Васко Кеца” съобщава изданието и уточнява, че популярният български изпълнител е укрил милиони от данъчните, а колежката му Кристина Димитрова направо минала в нелегалност.

За пари става дума и на 15-та страница на „ШОУ” – където е отделено доста място за противоречивата новина на седмицата, че одумваната манекенка Николета Лозанова работи и като ВИП – проститутка в чужбина. Вестникът разкрива, че нашето момиче „Мис Плеймейт 2006” е поместена в категорията елитни компаньонки на лондонски сайт под псевдонима Миа. От рекламката й става ясно, че Николета е бисексуална и предлага компанията си срещу 300 паунда на 1 час, което си е около 660 лева. Тарифата е професионално стъкмена, като за 2 часа цената става 500 паунда, а за цяла вечер 1 200 паунда или 2 640 лева. Което означава, че 24 годишната красавица изкарва повече от българския президент само за две вечери. За какви пари изобщо говорим у нас? Някои български журналисти поставиха под съмнение легитимността на сайта за поръчки на плът. Ако е така, жалко за финансите на Лозанова.

От „Уикенд” можете да получите допълнително разкрития около Алексей Петров, който се хранел в ареста със специално доставена храна от елитен ресторант и изпратил следното послание – „Изляза ли, ще ви избия всички!”. Според публикацията, юристите на Петров виждат освобождаването му най-късно през лятото.

В специалните си страници посветени на българската мафия „Уикенд” твърди, че именно Петров е притискал покойния Ахмед Емин да убие Ахмед Доган, като го е заплашвал, че ще се случи нещо лошо с децата му. В „Уикенд” има и две любопитни интервюта с легендата на щангите Наим Сюлейманоглу и майката на Сергей Станишев.

Да се върнем обаче на темата за парите. Всички жълти издания намират за необходимо да ни известят, че синът на Тошо Тошев (главен редактор на вестник „Труд”) е станал българският цар на порното. Става дума за това, че Радослав Тошев е издател на популярното списание „Пентхаус”. „ШОУ” си позволява и предположението, че младият Тошев най-вероятно е побъркан на тема лесбийки, като се позовават на читатели прегледали първия брой на изданието.

Покрай новината пък „Галерия” разкрива, че Тошев старши бил болен, а Валерия Велева се гласяла да стане главен редактор на „Труд”.

Изобщо, за каквото и да ви говорят да знаете, че става дума за пари.   

За fortisimo.eu – 01.03.2010 – 07.03.2010 г. (снимки: stars.bg, slava.bg)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Става дума за пари и при жълтите

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414