ФортисимоЧетиристишия

Е-мейл Печат ПДФ

Адски тъпо се връщаме към всички клишета, когато късаме с поредния откровен мухъл в живота си. Пием, говорим с приятелки, които сме забравили през последната година, скриваме се вкъщи или непомним с кой сме се прибрали тази сутрин.

Кризата около трагедията на живота приключва след месец и половина, защото Той се е върнал или сме попаднали на негово копие (този е тооолкова различен, нищо подобно).

Случка първа: Ти на 25, той-десетина годинки отгоре. Класика в жанра-семеен, но мнооого нещастен. Поет е. Неразбран от отвратителната си съпруга, зарязан от последната си любовница. Ти обаче си нещото, което е търсил до този момент. (Много ми е интересно, от сега нататък какво ще търси). Пие малко повече, отколкото може да носи. Чука сносно, стига да не е пиян. Всъщност, пие непрекъснато и няма как да падне под 1.2 промила. Но и няма кола. Просто няма нищо. Разполага само с твоето време 24/7, а ти си невероятно щастлива, правиш му подаръци, плащаш сметките в кръчмите до „Позитано” и веселбата е пълна.

На бутилка скъпо вино рецитира руски класици и провинциални поети. Понякога и Фотев-това ти действа успокоително. Точно с две четиристишия ти предлага и да се ожените. Ох, ама той вече е. Нищо – ще се разведе. Не заради теб. Заради Музата си. А това си ти. Чудиш се дали ще успявате да плащате квартирата в "Младост" и как ще остава за пиене и купони с приятелите му (запознал те е с всички-и повечето ти изглеждат от клуба на анонимния алкохолик).

Минали са две години от живота ти в очакване той да излезе от депресията си. В час и половинен телефонен разговор ти обяснява, как вече се е развел. Но пък тя е бременна от него. Не жена му. Някаква друга, с която много иска да те запознае.

Запознаваш се. Разменяте си телефоните дори. Детето се оказва, че не е от него. Междувременно, деликатно си скъсала с това подобие на мъж, но си го обичаш?! Супер глуповато.

Минали са 6 години от раздялата ти с него, а той ползва телефона ти като емоционален Мейфлауър... Тежко му е... само на теб можел да звънне в този момент.
Мисля, че цели седем години разнасяш паразит на гърба си. Той е кръгъл идиот, пропаднал тип. Може да е сладък… опс, сладникав дори. Е, интелектуалец-да… няколко книги, пиеси… но я си спомни, кога всъщност той си регистрира мейл. Защо го зарязаха и следващите няколко Музи?!

И как, когато трябваше да отидете на море, той избра компанията на тъща си и 2/3 от роднините й.

За fortisimo.eu от Маги

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414