ФортисимоГрафа тръгна на любовно турне

Е-мейл Печат ПДФ

Обичан от публиката. Заради прекрасните си песни и неподправеното поведение, както и заради всеотдайността си на сцената. Интересен гост в предаването „Абсолютно” на „Форте” радио бе Влади. Влади – Графа!

Коко Паносиан: Как са гумените човечета?

Графа: Те са много зле. България е в много труден момент, не само икономически, но и културен. Това обезкуражава голяма част от хората, които се занимават с изкуство.

Коко Паносиан: Вие сте един от хората, които през годините правят една модерна българска музика. Много хитове и не спирате, не се отказвате. Това ви прави чест!

Графа: Така е, човек не трябва да се отказва. Трябва да е търпелив, ако има амбицията да прави качествени неща в нашата държава и да има по-продължителен успех. И да знае защо го прави! Когато музиката е водещото – нещата се получават. Ако търсиш някакъв бърз успех, можеш да си направиш евтин пиар, но няма да останеш за дълго във времето.

Коко Паносиан: Нещото, за което ви завиждам обаче е… Мария Илиева!

Графа: О да, дуетите с нея се получиха много добре. Между нас има някаква магия на сцената, и затова съвместните ни песни станаха много добри.

Коко Паносиан: Какво казва за всичко, което постигате дотук вашият баща?

Графа: Той е много щастлив от всичко, което правя. Той отдавна се отдалечи от този бизнес. Аз си направих собствено звукозаписно студио. Работя с група „Акага” и правим много добри съвместни неща. Работим и със Сантра и Кристо, които скоро ще излязат с нова песен, също много хубава.

Коко Паносиан: Безспорно е, че подкрепата на вашия баща е важна, но не е водеща във вашия успех. Трябва и ти самия да полагаш усилия, за да ти се случват нещата и да си слушан! Какво да очакват вашите почитатели сега?

Графа: Това е една нова програма – „Love Tour” . По-скоро клубна програма с известни елементи на баладичност. Заедно с DJ Боче, той е едновременно – диджей, перкусионист, барабанист и свири на живо в този проект. Аз също се включвам с клавишните инструменти на сцената. Правим някои песни ънплъг, заслужава си да се види. Подготвили сме интересна програма, дори някои от баладите звучат много танцувално и различно.

Коко Паносиан: Аз също смятам, че клубните програми трябва да звучат интересно и различно, и парчетата да бъдат ремиксирани и ремастерирани. Коя е песента, която винаги иска да чуе публиката?

Графа: „Давам всичко за теб”. Това е баладата, която винаги искат да чуят феновете. Искат да чуят и други песни, но тази винаги!

Коко Паносиан: Рекламата, която вървеше в нашия ефир за вашето участие на празника на жената в Шумен е, че всеки кавалер може да подари на своята дама Графа (усмивка). Как се чувствате като подарък?

Графа: Ехехехееее, супер! Звучи много интересно. Аз съм публична личност и няма как да избягам от такива неща, и от апетитите на много жени. Жена ми Мария е свикнала с това, знае че отношенията с фенките са професионални (усмихва се).

Коко Паносиан: Е, добре де, ама нали имате и мъже фенове?

Графа: Така е, в последните години се увеличи и мъжката аудитория, но тя пък е една от най-верните (пак усмивка).

Коко Паносиан: Крис (синът на Влади) сигурно е центъра на вашия живот и всичко, което правите се движи около него?

Графа: Това е най-хубавото нещо в живота ни с Мария и сме много щастливи родители!

Коко Паносиан: Можете да поздравите някого...

Графа: Искам да поздравя всички готини хора, всички които обичат българската музика!

За fortisimo.eu разговора на Коко и Графа подслуша Нели Русева (снимики: scandalni.com и slava.bg)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Интервю

  Популярно от Интервю

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Интервю

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Интервю БГ Музика Графа тръгна на любовно турне

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414