ФортисимоГАЛФ ще влезе в календара на БФС

Е-мейл Печат ПДФ

Първата Градска аматьорска лига по футбол в Шумен ще бъде включена в календара на аматьорската лига към Българския футболен съюз. Договореност за това са постигнали управителят на „Форте“ радио Иван Капралов и областният председател на БФС – Милен Христов.

В изпълнение на политиката си за стимулиране на аматьорския футбол – от централата възнамеряват да изпратят и квалифициран съдия, който да се запознае с организацията на ГАЛФ. Очаква се областната структура на БФС да се включи и при формирането на наградния фонд на първото издание на първенството.

Така освен с подкрепата на Община Шумен – ГАЛФ вече официално е част от календара на турнирите, организирани в страната с подкрепата на БФС. След втората техническа конференция (с капитаните на записалите се за участие отбори) вече е готова и програмата на първенството.

Официалното откриване и мачовете от първия кръг са насрочени за 27 март на „Ученическия стадион“ в Шумен. Програмата на ГАЛФ предвижда изиграването на 55 срещи. Всички мачове ще започват от 15 часа в дните събота и неделя. Честта да изиграят първата среща в първото издание на ГАЛФ се падна на отборите на „Стража махала“ и „Станка“.

От „Форте“ радио съобщиха, че тази седмица приключва работата по записа на рекламния радиоклип за лигата, както и концепцията за цялостното отразяване на срещите и директните включвания. Електронното списание fortisimo.eu не просто ще отразява новините около ГАЛФ, но поема и ангажимента да администрира турнира, като публикува в специално създадената секция и решения на организаторите на турнира свързани с евентуални промени в програмата и други.

Вижте пълната програма на ГАЛФ

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов (снимка: babble.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Още от Това е лично

  You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ ГАЛФ ще влезе в календара на БФС

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414