Фортисимо



Бира, секс, масов спорт

Е-мейл Печат ПДФ

Затоплянето от последните дни бързо ни припомни отпускащите екстри, идващи с пролетта. Повишеното сексуално желание и позабравеният вкус на бирата отново ще се превърнат в масов спорт.

Нямаме идея дали има строги зависимости и непреодолим алгоритъм между емоциите свързани с хубавата бира, качествения секс и масовия спорт, но в този брой ще изведем няколко очевидни последици.

В Шумен, например, пролетта идва с емоцията около първото градско първенство по аматьорски футбол. От Градската аматьорска лига по футбол (ГАЛФ) се похвалиха, че вече са постигнали договореност с ръководството на общината. Така срещите от ГАЛФ ще се проведат под патронажа на Община Шумен. Като кметският екип се ангажира с осигуряването на награден фонд. Мачовете от ГАЛФ ще се провеждат всеки уикенд на терена на ученическия стадион – в периода от 20 март до края на април.

Масовият спорт и по-конкретно аматьорския футбол отдавна вървят с емоцията, донесена от хубавата бира. Припомнете си станалия традиционен турнир „Каменица фен-купа“.

От организаторите разбрахме, че проявата и тази година няма да подмине Шумен. Дочуваме, че турнирът вече се ползва с подкрепата на световно известната марка за спортни облекла „Адидас“.

Картината на масовия спорт и бирата стана пълна след като тези дни от „Ариана“ обявиха, че стартират друг турнир по футбол „Аматьори срещат професионалисти“.

Новият турнир се подкрепя от Българския футболен съюз, а победителят при аматьорите ще получи шанса да премери сили срещу шампиона при професионалистите. Срещите от турнира „Аматьори срещат професионалисти“ ще се проведат в десет български града, сред които е и Шумен.

Дали аматьорският футбол или завишената консумация на бира водят до засиленото сексуално желание или това си е доказан ефект от пролетта – не се наемаме да преценим. Убедени сме обаче, че сексът е най-масово практикуваният спорт, в който всеки аматьор има право да се счита за професионалист. В случай, че не ви се иска да имате усложнения след последната тренировка, решихме да ви представим някои новости в средствата за предпазване.

Екип на fortisimo.eu

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Още от Това е лично

    You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ Бира, секс, масов спорт

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414