ФортисимоГАЛФ вече с генерален спонсор

Е-мейл Печат ПДФ

Първото издание на стартиращата Градска аматьорска лига по футбол (ГАЛФ) в Шумен вече се ползва и с подкрепата на генерален спонсор. За читателите на fortisimo.eu, което е основен медиен партньор на първенството, организаторите от „Форте“ радио обявиха, че са сключили спонсорски договор с „КейбълТЕЛ & Евроком“.

„Изключително сме доволни, че проекта ГАЛФ спечели доверието на националния лидер в предоставянето на новаторски услуги в областта на цифровата телевизия, интернет и телефония“, заяви за fortisimo.eu управителят на „Форте“ ЕООД Иван Капралов и добави, че така слогъна на „КейбълТЕЛ & Евроком“ – „Заедно създаваме нови възможности“ ще придобие допълнителен смисъл за всички клиенти на компанията в Шумен.

Партньорството с генералния спонсор на ГАЛФ ще увеличи комфорта на аматьорите и е допълнителна стъпка към идеята, че мачовете от първенството ще се превърнат в истински градски празници. „КейбълТЕЛ & Евроком“ поемат и допълнителен ангажимент към външната реклама на ГАЛФ. Вече се отпечатват специално създадените визии за реклама чрез билбордове в града.

 

Спонсорът се ангажира и да предостави състезателни потници за всеки един участник в шампионата, които ще бъдат и официалното спортно облекло на турнира. „Основната награда в първото издание на ГАЛФ също ще бъде предоставена от генералния спонсор, като можем да отбележим, че всичките 55 срещи между отборите са за трофея на „КейбълТЕЛ & Евроком“, заяви още Иван Капралов.

Екип на fortisimo.eu

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Още от Това е лично

  You are here: Home ГАЛФ ГАЛФ ГАЛФ вече с генерален спонсор

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414