Фортисимо10 тактики как да я вкараш в леглото

Е-мейл Печат ПДФ

В мъжки разговор е обичайно да чуеш съвети за това как да вкараш някое гадже в леглото. Странно е обаче да разбереш, че и жените обсъждат най-успешните тактики, които ги вкарват в нашите легла. На всичкото отгоре систематизирано ги публикуват в Интернет. Че да ги прочетем и ние. Така ще можем да ги усвоим и по-успешно да трупаме опит.

1. Правилните думи. Жените обичат да слушат колко са красиви, колко са секси, колко са невероятни. Суета…

2. Тактика „Здрач” или „Истинска кръв”. Тези вампирски истории побъркаха нежния пол, който вече не иска да е много нежен. Преметнете косата й през рамото, наклонете главата настрани и я захапете… колко силно? Това не го уточняват.

3. Добрите целувки – те са най-големият тест за всяка дама. Издават много за характера на човека отсреща. Внимавайте със слюноотделянето, защото това е първото нещо, което отблъсква жените. Не се опитвайте и да засмуквате цялото й лице, без значение колко е хубаво то.

4. И любовта на жената минавала през стомаха. Дамите също се впечатлявали когато някои им сготви вечеря, но имали няколко изисквания (освен поносимата храна). Записвате ли? Приглушена музика, изискани прибори, бутилка вино, цветя на масата и шоколад за десерт. Доброто развитие на вечерта е гарантирано. Ако обаче не сте си почистили целия апартамент, въобще не си губете времето с готвене.

5. Използвай ръцете. Повечето жени обичат масажи, при това не само по гърба и дупето. Тръгнете от ръцете или краката. Добавете нежни целувки по вътрешността на бедрата, по врата и коремчето. Няма нужда да натискате положението. То ще натисне вас! Скоро.

6. Поеми отговорност. Жените обичат стабилните мъже. Покажете, че сте планирали цялата вечер, така че да си изкарате добре, но оставете и място за импровизация. След една забавна програма, „умората” ще си каже думата в леглото… Тогава гаджето ще поеме отговорност с интимните планове.

7. Флиртувай. Закачките са подходяща основа на всяка връзка, но ако искате тя да продължи дълго – не спирайте с игривите закачки. Пишете провокативни SMS-и, правете комплименти на публични места и огънят ще продължи да гори по-дълго. Поне така обещават дамите.

8. Търпение. Не форсирайте отношенията. Нищо не може да разочарова една дама повече от свръхнапорист мъж. Колкото буташ – толкова ще се отдалечава от теб.

9. Победи ме. Нежният пол обича предизвикателствата. Отправяй ги по-често и ще си по-интересен. Състезавайте се по бягане, надяждане... Обявете и сексуални предизвикателства.

10. Ослепей! Перфектни хора няма, но за да нямаш проблеми със свалките – затваряй очи пред дефектите на гаджето. Никога не ги споменавай!

Условията на дамите звучат стандартно, но ако ги спазваме ще си осигурим едни по-добри отношения с тях. Ясно е, че жените искат същото от нас, което и ние искаме от тях. Те обаче са малко по-нахални и ни налагат ясни инструкции.

За fortisimo.eu – Симо (снимка: iStockphoto)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът 10 тактики как да я вкараш в леглото

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414