ФортисимоАлексей Петров разделя държавата!

Е-мейл Печат ПДФ

Съзнателно озаглавихме традиционния си преглед на „жълтата преса” с това провокативно заглавие, но по-точно е да се каже, че отношението към най-видния български арестант Алексей Петров разделя държавата.

След шумно отразената в медиите операция „Октопод” последва затишие, а сега очевидно е дошло време всеки да си намери отбора, преценявайки свои и чужди през разделителната линия, очертана от фигурата на Алексей Петров.

Правят го политици, манекенки, певици, участници в застрахователния или таксиметровия бизнес и какви ли още не фигури. Прави го и „жълтата преса”.

„Галерия” атакува с челно заглавие гласящо, че „Маджо взривил Цветелина Бориславова”. Става дума за история от 1997 г. , която в криминалните среди грешно се интерпретирала в посока, че Алексей Петров се е пробвал да гръмне приятелката на премиера Бойко Борисов.

Истината сега разкрива Кристина Патрашкова, която рекламира излизащата й книга „Алексей и Бойко – Моята истина”. Брей, кога свари Патрашкова да драсне цяла книга и то точно когато трябва. Препечатаната история в „Галерия” може да ни подсети, че в тази книга ще прочетем повече за приятелските отношения между Алексей и Бойко и голямото уважение, което съществува между бившия агент и приятелката на премиера.

В карете, което рекламира това „документално разследване” на Патрашкова, „Галерия” анонсира, че книгата ще разкрие изпратен от Борисов до Петров есемес месец преди шумния арест. Вестникът публикува и интервю с журналиста Георги Коритаров, който казва, че се надява като приятел на Петров последния да бъде оневинен и че вярва в неговата невинност.

„Уикенд” пък продължава да рови в историята за някогашните отношение между Алексей Петров и Надежда Михайлова. Според изданието – „Сексът на Алексей с Надежда струва 9 милиона на България”. В статията се съобщава, че е приключил съдебен спор за неиздаден по времето на правителството на Костов лиценз на компанията на Петров за което последния е успял да осъди държавата. Само преди месец Върховния съд е постановил окончателното решение според което на Петров се дължат обезщетения за 9 милиона лева.

Идеята е, че Богомил Бонев тогава се е противопоставил на исканията на Алексей Петров, а последният, бидейки особено близък с Надежда Михайлова, е успял чрез нея да подлей вода на Бонев пред Командира. Затова Иван Костов бил се разделил с вътрешния си министър, а сем. Михайлови получили заем, че да си купят прословутия гараж.

Своеобразното подреждане около Алексей Петров продължава и в „ШОУ”. В интервю за вестника, скандалната фолкпевица Бриана, която имаше ли нямаше ли нещо с някогашния треньор на националите по волейбол Мартин Стоев, не разбрахме, заявява директно : „За секс предпочитам Бойко Борисов пред Алексей Петров!”

Извън тази национална драма, „жълтите” с охота разказват и десетки лични драми. Според „Уикенд” Милен Цветков се е хванал с 23-годишна масажистка, а Кеворкян се е разделил с Флорин.

Вестник „ШОУ” пък сериозно намеква за избухнала страст между Любен Дилов – син и Алекс Раева.

Както пише в ученическите лексикони положението в „жълтата преса е цветя и рози, и нови пози”.


За fortisimo.eu – 15.03.2010 – 21.03.2010 г. (снимки: reporter-silistra.info, bgdemoni.files.wordpress.com)

 

1 коментара

 1. Фрий Софтуер за Криптиране / шифриране, кодиране / на SMS http://baibradyr.data.bg/files

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Глухарче

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Глухарче

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Глухарче Глухарче Алексей Петров разделя държавата!

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414