ФортисимоСватбеният ден е миг, който отлита толкова бързо

Е-мейл Печат ПДФ

Пролетта настъпва, а с нея съвсем естествено се увеличава желанието ни за романтика и за любов. В днешния брой на fortisimo.eu ще ви представим още една млада двойка – Ива Пламенова Даскалова и Иван Валериев Даскалов.

Те са шуменци, които са избрали да живеят в родния си град и вдигнаха сватба на 12.12.2009 г. Ето и тяхната история, емоционално разказана от Ива.

Сватбата беше един приказен, но кратък момент, който ще запомним и запазим в сърцата си завинаги. Наши кумове на тържеството бяха Мария, Светлозар и Марти (тяхното детенце) – сем. Стойчеви. Те са наши много близки и добри приятели, които много обичаме и уважаваме.

Както повечето двойки, предполагам, и ние се запознахме в едно от Шуменските заведения, и всичко започна така… Обща компания, излизахме, събирахме се заедно и т.н...

Всичко вървеше добре и продължава да е така. Ако трябва да бъдем искрени, първоначално не искахме да сключваме брак, но след като помислихме си казахме:

„Защо пък не? Това ще е ден който никога няма да забравим!” И наистина е така, повярвайте ми! Ако можеше, бихме го направили още веднъж?

Повечето хора казват: „Какво ще промени един подпис?”
Ние обаче решихме, че не е така и го направихме. Поставихме началото на едно ново и истинско младо семейство, нашето. Присъединихме се към мнозинството, преминало под вълнуващите звуци на Менделсоновия марш.

Чувстваме се добре и сме щастливи.

Може би тук е моментът да спомена, че ние спазихме още една традиция. Нашите мили кумове ни организираха моминско и ергенско парти.
Хм... бяха се справили доста добре! Всичко беше идеално и незабравимо. Благодарим им!

Сватбеният ден е миг, който отлита толкова бързо, а изисква месеци подготовка и организация. Добре, че бяха нашите роднини и приятели да ни подкрепят и помагат, иначе едва ли бихме се справили.

На самия ден и двамата бяхме толкова паникьосани, дори уплашени, но всичко беше до определен момент. Просто нямаме забележки за протичането на събитията. Всичко се получи перфектно и доста интересно. Това беше най-хубавата и вълшебна сватба, а ние бяхме толкова специални. Всички погледи бяха вперени в нас.

И сега какво?

Очакваме следващият най-хубав миг. Следва да се появи най-важното за нас- първото ни детенце. Отново сме уплашени (усмихва се), но сме убедени, че заедно и с общи усилия ще се справим и ще постигнем всичко!

Екипът на fortisimo.eu е убеден, че Ива и Иван могат да постигнат заедно всичко, което поискат. Желаем им щастие и очакваме продължение на тяхната история само след няколко месеца!

За fortisimo.eu – Мина Денева

 

1 коментара

 1. uspeh i zanapred vi jelaq na-iskreno.Ne se trevojete gledaneto na dete ne e tolkova stra6no,6tom ste dvamata vsi4ko 6te e OK.

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Моята луда сватба

Популярно от Моята луда сватба

Студио Трима

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Моята луда сватба

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Моята луда сватба Моята луда сватба Сватбеният ден е миг, който отлита толкова бързо

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414