ФортисимоМъжки работи!

Е-мейл Печат ПДФ

В женски разговор е обичайно да чуеш как да накараш един мъж да те хареса, и как да го накараш да иска да те вкара в леглото. Друг е въпросът, че всъщност ти си тази, която иска да го вкара между чаршафите…

Интересен е фактът, че мъжете също обсъждат тези „техники” и „подходи”. На всичко отгоре, ако се поразровите в мъжките списания – ще намерите много интересни разсъждения на тема „как да вкараш готина мацка в леглото”.

Любопитно ми стана и реших да се поровя в мъжкото съзнание, за да се опитам да схвана начина, по който уважаемите господа разсъждават. Пък и бях предизвикана от една статия, която наскоро прочетох във fortisimo.eu – „10 тактики как да я вкараш в леглото”.

Думата „тактика” ми звучи много интересно и ми се струва, че е извадена от някой военен протокол за започване на война...

1. Правилните думи. Мъжете обичат да слушат колко са готини, забавни, какви хубави бицепси имат... Какво да ги правиш – суета.

2. Тактика „Ледената лейди”. Мъжете по природа са си животни. Обичат лова. В момента, в който решите да сте искрени и да се отдадете на страстта – на съответния „избраник” ставате безинтересна. Мъжете трябва да ловуват, да преследват, това е което ги настървява и буди интереса им. Така че, задръжте юздите колкото се може по-дълго време и все пак не забравяйте съвета на кокошката „Дали не бягам прекалено бързо?”

3. Добрите цици – те са нещото, което един мъж вижда най-напред. Не е важно дали са големи, малки или са на изчезване. Важното е да знаете, че за всеки влак си има пътници и че и вашите гърди също имат обожател. Ходете с гордо изпъчени гърди, а ако са големи, разкривайте колкото се може повече от тях.

4. Както знаете, любовта на мъжа минава през стомаха. А ако успеете да му сервирате екзотична вечеря върху голото си тяло – със сигурност ще ударите джак пота.

5. Бъди палава. Мъжете обичат „откачените” мацки, подшушни му нещо мръсно в ухото, огледай го с поглед, който говори „Ще те схрускам”, не е лошо да му пратиш SMS с палаво съдържание за лека нощ – „Тялото ми потръпва при всяка мисъл за теб, да ме сънуваш.”

6. Смей се на плоските, дебелашки шеги. Прояви интерес към спорта, бирата и политиката. Мъжете си падат по жени, които се интересуват от „мъжки работи”.

7. И все пак не забравяй, че си „нежната” половинка. Да не се превърнеш в бодигард! Показвай, че си слаба, и имаш нужда от неговата закрила. По този начин те се чувстват пълноценни и това доставя необходимата доза удоволствие за егото му.

8. Бъди търпелива. Не очаквай от него да има твоята способност да вижда нещата с години напред. Не пришпорвай прекалено много твоя жребец, запомни, че ако той е твоя човек той сам ще поеме отговорността в свои ръце. Истината е, че мъжете са доста страхливи същества и реплики от  сорта „Иска ми се някой ден да създадем семейство”, „Искам да живеем заедно” ги докарват до състояние на паника и неописуем ужас. Все пак не искаш да изкараш ангелите на твоето сладурче, нали? А свободата за него е най-важното нещо. Остави го да живее в тази заблуда.

9. Обяви му сексуални предизвикателства. Мъжете обичат експериментите и нестандартния секс. Все пак, внимавай – да не се окаже, че си стъпила върху тънък лед. Не забравяй, че има и доста консервативни мъже, така че опознай твоя човек преди да му предложиш тройка с още един мъж.

10. Ослепей! Никога не му казвай, че облечен в пуловера подарен от майка му, изглежда като абсолютен идиот или че новите маратонки, които си е купил са характерни за децата между 8 и 10 клас.

За fortisimo.eu – Ваня Тенева

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Сексът и градът

  Популярно от Сексът и градът

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Сексът, градът и още нещо

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414