Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Big Brother се превръща в „Отчаяни съпруги”

Е-мейл Печат ПДФ

Първият семеен Big Brother в международен план стартира снощи в България. Ей, и ние дадохме нещо на света. Защо обаче този реалити формат не се е реализирал досега? Никой не се страхува от потенциалната скандалност, а от гарантираната сдържаност.

Участниците се държат доста прибрано когато в играта е включен техен познат или роднина от реалността. Другият проблем е, че семейната тактика увеличава броя на участниците, а с това се усложнява работата на режисьора, който трябва да намери роля за всеки един от тях.

Миналият сезон на Големия брат бе вдъхновен от сериала „Изгубени”, а новият ще преповтаря поредицата „Отчаяни съпруги”. В по-голямата част от семействата доминантни и привлекателни са женските образи – те са господарки, спасителки, слугини, спонсорки, мъдри или просто красиви. Мъжете пък са по-скоро безлични или неприятни. В този сезон на Big Brother няма да се появи секссимвол от силния пол. Няма да се намери и господинът, който ще успее да флиртува по интересен начин с чуждите доминантни дами.

Вече знаем кои ще бъдат главните герои в семейното издание на Всевиждащото око. На двойката Ванеса и Цветелин Цветанови ще им се наложи да балансират живота си в дома на Големия брат в компанията на бившите си изгори (към които изпитват противоречиви емоции). Въпросът е кой ще заеме останалите централни роли (в „Отчаяни съпруги” те са пет)?

За да не се притесняват чак толкова от близките си в къщата, продуцентите са избрали по-млади и глупави двойки. Това със сигурност ще понижи нивото на шоуто. За да има интриги и скандали, нестабилните семейства са повече от стабилните. В най-добрия случай съотношението е 2:8, като в първата графа включвам евентуално възрастното семейство Каменарови и порно дружките Петрови. Като изключим споменатите два отбора цялостният кастинг е наистина скучен. Съществуват далеч по-интересни комбинации – еднополови семейства, влюбени съпрузи, работещи в две различни държави, възрастен мъж с младо гадже, овдовяла лелка с малък любовник…

Най-големият проблем обаче е, че визитките на участниците изглеждаха доста нереално. Съквартирантите говореха със заучени думички, а историите им звучаха твърде нагласено. Знаем за предходните псевдореалити проекти на Old School, така че не е лошо продуцентите да ни дадат малко доказателства за реалността на героите си. Примерно, аз бих искал да видя документ за заемите на Давид Качанов, който уж похарчил 35 хиляди по танцуваща сервитьорка.

Големият брат заложи достатъчно интриги, за да грабне интереса на българската аудитория поне в първите няколко дни. Как обаче ще го задържи в такова море от хора – двойките са десет, а с тях има деца и две кучета? Единственото решение е да избутат от кадър половината герои и да започнат да плануват как да преплетат съдбите на останалите по-ярки образи. За да се получи сезонът – Големият брат трябва да бъде наистина строг и манипулативен, че да стисне за гушите „влюбените гълъбчета” и зрителите на НОВА ТВ.

За fortisimo.eu – Стоян Стоянов (снимки bigbrother.bg)

 

1 коментара

 1. nqkoi znae kad emoejdase gleda bezplatno osven na bb.free.bg

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Big Brother се превръща в „Отчаяни съпруги”

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414