Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Ще награждават PR проекти

Е-мейл Печат ПДФ

8 април, четвъртък. Тази дата ви интересува, ако искате да участвате в националния конкурс за постижения в сферата на Връзките с обществеността в България – PR Приз.

Състезанието се провежда за десета поредна година. А до 8 април се приемат проектите на кандидатите, сред които могат да бъдат PR агенции и отдели на търговски компании, медии, държавни институции, правителствени и неправителствени организации. Условието е да сте участвали в проект, реализиран през изминалата година. Таксата е 250 лева за кандидатстващ проект.

Категориите, в които можете да се включите са 15. Припомнете си, ако сте участвали или реализирали корпоративна PR кампания, общественозначима PR кампания на организации от стопанския сектор или пък социално отговорна PR кампания на организации от нестопанския сектор. Можете да предадете вашите проекти на адреса на организаторите:

Българско дружество за връзки с обществеността
София 1504
ул. “Сан Стефано” 25

Пак там ще ви чакат с проектите ви от участие в PR кампания на държавна институция, на политическа организация, на нов продукт, на съществуващ продукт или услуга, на PR събитие, на PR кампания на медия, на PR кампания в сектор Туризъм и свободно време, както и на PR кампанията в сектор Финанси и връзки с инвеститори в сектор Информационни и телекомуникационни технологии. Можете да участвате и в категориите за PR кампания за персонален имидж, вътрешноорганизационен PR и Кризисен PR. Както виждате изборът е голям.

Студенти по PR също имат право да се включат в специализираната за тях категория “PR студент”. Условието е да са завършили трети курс от обучението си. Те трябва да представят PR програма или план за PR кампания, развита за целите на курсов проект.

През 2010-та ще бъдат връчени и специални награди за значим принос за развитие на PR професията през изминалото десетилетие.

И така, до 8 април се приемат проектите на горепосочения адрес. На 12 май ще бъдат оповестени класираните в конкурса проекти. Тяхното публично представяне ще бъде в рамките на 15 и 16 май. За 19 май е предвидена официалната церемония за награждаване на участниците в конкурса PR Приз 2010 на гала вечеря.


Повече информация на адрес: www.bdvo.org

fortisimo.eu

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Ще награждават PR проекти

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414