ФортисимоВенета Рангелова търси любовта в песен

Е-мейл Печат ПДФ

Отново един прекрасен творец гостува в предаването „Абсолютно” по „Форте” радио. Тя е една впечатляваща, нежна и чувствителна дама. Публиката я помни от доброто старо време когато диското беше на мода.

Сега обаче Венета Рангелова е с нов имидж, и й предстои да запише нов албум! За плановете й, за настроението й, и за други интересни неща я разпита водещият Коко Паносиан.

 

Коко Паносиан: Как се чувствате?

Венета Рангелова: Вече добре, започна да става по-пролетно и е по-приятно.

Коко Паносиан: След концерта, с който отбелязахте толкова години на сцената, какво следва оттук нататък?

Венета Рангелова: Всички гости, които дойдоха на промоцията на 10 ноември миналата година, видяха че имам нова визия. Имам същата руса коса, на вълни, облеклото ми е малко по-елегантно, по-шикозно. Подготвям албум с работно заглавие „Утре”. Това е една моя песен с авторска музика и текст. Не съм реализирала още записите, имам доста работа.

Коко Паносиан: Най-много съм танцувал на вашите песни преди, бяхте певицата, която представя по-танцувално песните си... Направихте една творческа пауза, защо?

Венета Рангелова: Причината не е само защото станах майка, но и затова, защото нещата се промениха малко. В нашия бизнес се появиха други течения, стесни се пазара и беше достойно да се отдръпне човек, вместо да се забърка в разни каши.

Коко Паносиан: Колко пъти сте гледала филма „Флаш данс”? Пеете прекрасно песента към филма!!!

Венета Рангелова: Може би пет или шест пъти. Изпях песента, още преди филмът да дойде на български екран. Донесоха ми записа на песента от Франция, после Иван Златев направи българския вариант. Смятам, че се справих много добре и с изпълнението. Получих много хубави оценки от колеги.

Коко Паносиан: Синът ви Анжелин ще пее ли?

Венета Рангелова: Не знам, за сега не проявява интерес, макар че е доста музикален. Аз бих го подкрепила, но той трябва сам да поиска, не бих настоявала.

Коко Паносиан: Какво ви накара да пеете денс парчета?

Венета Рангелова: Ами какво – времето, това се търсеше, харесваше, това се слушаше, беше времето на диско вълната. Нямаше начин да се правят други песни. Правила съм и балади, така че съм работила и на двете крайности.

Коко Паносиан: Имате ли кумир от чуждите изпълнители, с който сте се срещали?

Венета Рангелова: Харесвам много Барбара Стрейзънд, Селин Дион, от мъжете Майкъл Джексън, Елтън Джон и Джордж Майкъл. Но не съм ги срещала.

Коко Паносиан: Правила ли сте дуети?

Венета Рангелова: Не много. Аз съм работила в група „Стил”, но в квартет. Дует през 2008 г. имам само една песен с Деян Неделчев, която се прие много добре от публиката, но за съжаление няма голямо разпространение.

Коко Паносиан: Имате ли някакви отношения с Нели Рангелова?

Венета Рангелова: Добри отношения имаме, дори ни бъркаха заради имената. Смятам, че в определен момент всяка една е работила за другата.

Коко Паносиан: Какво стана с група „Стил”, не ви ли се иска да се съберете отново? Имате ли носталгия по групата?

Венета Рангелова: Да, защо не. Сега имам ученици по пеене, и си говорим, че би било добре, но малко трудно се осъществяват тези идеи. А носталгия има, разбира се, няма как да няма. С групата бяха първите емоции, първите стъпки на професионална сцена.

Коко Паносиан: Завършили сте консерваторията, в класа на Георги Кордов, познавате Леа Иванова, това са имена легенди в българската популярна музика. Какво ви дадоха тези изпълнители?

Венета Рангелова: Те ми дадоха първо любов. Аз като момиче, когато тръгнах от Пловдив да кандидатствам в Консерваторията, обичах да пея. Но те допълниха това мое желание, да давам сто процента от себе си, така че да се извлече максималното от определено изпълнение.

Коко Паносиан: Какво мислите за новата генерация на български изпълнители в поп музиката?

Венета Рангелова: Те работят в малко по-различни условия, започват по различен начин. Преди време, когато аз започвах, младите изпълнители се явяваха пред комисия, за да бъдем допуснати до радио ефира, за да звучат песните ни в БНР. Сега нещата стават по различен начин. Всеки може да пропее, стига да има спонсор, който да осъществи неговите желания и стремежи.

Коко Паносиан: А вие с кого бихте направили дует?

Венета Рангелова: Руши Видендлиев харесвам като цялостно представяне на продукта, Мария Илиева, Графа също харесвам много като стил. Има и други много талантливи хора, но се надявам с течение на годините да се пресеят и да останат най-талантливите.

Коко Паносиан: Коя песен си тананикате напоследък?

Венета Рангелова: Това е заглавната песен на албума ми „Утре”, тъй като не съм успяла да я запиша още. Опитвам се, като тананикам малко да разнообразявам нещата и да избера най-оптималния вариант...

Коко Паносиан: Може ли да ни поздравите с част от нея.

Венета Рангелова запява веднага: ”Утре искам аз, утре и без страх, като цвете сгушена да намеря любовта... утре!”

Коко Паносиан: Благодаря ви много за това, че приехте моята покана да ни гостувате и за песента! Желая ви успехи и още много реализирани мечти!!!

За fortisimo.eu от ефира на „Форте“ радио интервюто свали Нели Русева (снимка bnr.bg)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Интервю

  Популярно от Интервю

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още от Интервю

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Интервю БГ Музика Венета Рангелова търси любовта в песен

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414