ФортисимоПролетта ни донесе бебета!

Е-мейл Печат ПДФ

Хубава беше тази работна седмица. Хубава, защото още в понеделник бяхме споходени от позитивни новини. Роди се Мартина – поредното бебе за екипа на „Форте” радио и първото в редакцията на fortisimo.eu.

Усмихнатата дъщеря на колежката Силвия Терзиева и нейният партньор в живота Диян Пешев проплака сутринта на първа пролет.

По-хубав подарък за пролетта от този просто няма. И понеже размерът винаги има значение, ето и мерките на малката госпожица  3.550 кг. и цели 51 см. Мартина и мама вече са у дома, здрави и щастливи. Те благодарят за грижите на д-р Здравкова, д-р Румяна Янева и на целия екип АГ отделението на МБАЛ Шумен.

А щастливият татко показа завидни организационни умения, като още първия ден, покрай радостната суматоха, успя и да подреди детската стая у дома и да почерпи подобаващо за събитието.

Звънкият глас на Силвия вече липсва на слушателите на „Форте” радио, а рецептите й за вкусотии – на читателите на fortisimo.eu, но има защо. Най-важната й изява сега е тази на майка. Уверени сме, че ще се справи. Времето е прекрасно и се надяваме  скоро да видим Мартина с мама и тате по шуменските улици.

Като пишем за Мартина, не можем да пропуснем  и Мартин. Той е пък син на друга известна медийна личност – дългогодишния фотограф на в-к „Труд” Христо Христов, печелил с репортажните си фотографии не един конкурс. И този  път произведенията му са шедьоври – както родения на 20 март Мартин, така и прекрасните му снимки.

Мартин  Христо Христов  се роди в болница „Шейново”- София, а мерките му са 3.450 кг. и 50 см.  Мартин и мама Илиана Тимева (известна млада актриса), също вече са у дома, похвали се пред fortisimo.eu щастливия татко.

Покрай тези „бебешки” истории, подочухме  още една радостна медийна новина, но  засега ще запазим мълчание. Надяваме се, добрите новини за известните лица от шуменските медии да се множат!

За fortisimo.eu – Мина Денева

 

2 коментара

 1. Да са живи и здрави бебоците и родителите им !!!!!!!! Дано винаги да е пролет в сърцата и в дните им !!!! Да радват и мама, и тати !!
 2. Честито на родителите и да Ви е живо и здраво.

Добавете коментар

Ново от Мама + Тате = Аз

Популярно от Мама + Тате = Аз

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Мама + Тате = Аз

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Мама + Тати = Аз Мама + Тати = Аз Пролетта ни донесе бебета!

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414