ФортисимоBig Brother бори Октопода!

Е-мейл Печат ПДФ

Не се наемаме да дадем категорична преценка дали в стартиралия през седмицата нов сезон на Big Brother виждаме истината за българското семейство и дали изобщо на това шоу може да се гледа като на някакъв социален експеримент.

От прегледа на жълтите издания обаче, можем да заключим, че шоуто успешно бори новините около полицейската акция „Октопод” и шумно обсъждания бивш български агент Алексей Петров.

„Big Brother – нагласен” крещи от първата си страница „Галерия”, като пророкува, че Ванеса или Веселин ще спечелят голямата награда. Информацията се позовава на твърдения в интернет форуми и се доразвива от собствените наблюдения на редакцията.

„ШОУ” отделя цели три страници на реалитито и издава: „Опит за убийство и оргии в „Big Brother Family”. Това според анализатори се очаква да се види в този формат на шоуто. Вестникът публикува и визитки на участващите семейства, като подчертава, че книгите са кът в къщата. Сигурно с тайната надежда продуцентите да абонират съквартирантите поне за „ШОУ”.

„Уикенд” не остава по-назад и също посвещава три страници по темата, като тук излизат и допълнителни сочни новини. „Ванеса крие аборт от Светлин”, „Анджелика бивша проститутка”, която се оженила за Радо, за да се сдобие с българско гражданство.

За да сме обективни обаче, е редно да отбележим, че новините около Big Brother съвсем не са успели изцяло да замъглят поредния епизод от „жълтите” разкрития около Алексей Петров. „Галерия” продължава с избраните откъси от новата книга на Кристина Патрашкова, като този път информира, че лично Бойко Борисов е пратил есемеси със съдържание „Гръмнаха Алексей” на приближени криминални репортери. Става дума за неуспешния атентат срещу Петров на входа на басейна „Спартак” в далечната 2002 г. В този брой Патрашкова лансира тезата, че лично Симеон Сакскобурготски е планирал повишението в полицейската йерархия на Петров – с цел противодействие на нарастващото влияние на Бойко Борисов.

„Уикенд” пък информира от първата си страница, че се правят опити да се подкупят лекари за направата на фалшива медицинска експертиза, която да осигури освобождаването му от ареста – „200 000 лв. рушвет за свободата на Алексей?”. Според изданието със задачата да изпълни този план се е ангажирала лично соцдепутатката Илияна Йотова. Всичко от тези вестникарски страници всъщност е препечатка от излизаща наскоро друга книга под заглавие „БГ Октопод” с автор разследващия журналист на „Уикенд” Димитър Златков.

Много се пише в тази държава. Книгите излизат една след друга, а октоподът е любимия персонаж.

„ШОУ” отново е леко дистанциран, но пък държи линията да пише за Бойко Борисов. Вестникът публикува пространно интервю с журналистката Соня Колтуклиева, която както пишат самите интервюиращи, разкрива някои шокиращи малки тайни на големите играчи. Интервюто е под заглавие „Бойко влезе в клопка, пращайки Дянков да целува ръка на Първанов”.

Заслужава си да прочетете и за сексуалната мощ на Милен Цветков, разкрита и възхвалявана лично от старо гадже. Двадесет и три годишната Ивета признава пред „Уикенд”, че телевизионерът е страхотен в леглото. Самата тя дори искала да има дете от него, но уви.

Това е уважаеми читателю, като духнеш глухарчето и разровиш тайните на живота в България всичко започва да прилича на едно истинско Family.

За fortisimo.eu – 22.03.2010 – 28.03.2010 г.

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Глухарче

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  Още в Глухарче

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates

  Още от Това е лично

  You are here: Home Глухарче Глухарче Big Brother бори Октопода!

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414