Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Големият брат е брат на братя Грим

Е-мейл Печат ПДФ

Вчера в Москва две жени се взривиха в метрото (в знак на някакъв протест), а у нас две дами вдигнаха във въздуха телевизионния ефир с арогантното си поведение. Щетите и от двата инцидента са големи.

Вярно, до трупове в България не се стигна, но хиляди домакини провалиха своя сън и разбиха нервната си система покрай скандала на бясната свекърва, обявила война на наглата снаха – кукла барби.

Какво да очакваме освен караници в Big Brother Family? Толкова нагласен изглеждаше семейният сезон, но уви… оказа се, че героите са напълно реални. Появиха се комшии, приятели и роднини, които потвърдиха истинността на приказките. Трудно е да повярваш, че който и да било продуцент може да открие толкова явно изразени клишета в реалността. Досега си мислих, че кастингът е бил за потенциални теми, а не за интересни герои, но уви… и тук може би греша. Вече виждам, че актьорите са прецизно подбрани, така че да ангажират нашето внимание всеки път когато трябва да излязат под светлините на прожекторите. Засега в главната роля са заставали само три семейства. Това са семейството с любовния четириъгълник на Ванеса и Цветелин Цветанови. Италианският бизнесмен Массимо и покорната му съпруга Кристияна блеснаха за кратко, но „сами” решиха да излязат от епицентъра на реалити бурята. Въпреки опитите си за сексуални провокации – стриптизьорката Анджелика и таксиметърът Радослав все още не са поели главната щафета и минават за второстепенни актьори.

На мушката на обществения разстрел през тази седмица са поставени куклата Елеонора и чехълът Давид.

За да е приказката пълна в Далечното кралство на Големия брат бе освободен абсолютният „злодей” Свекървата, която се опита да отрови с думи Красивата принцеса. Барбито обаче не захапа ябълката, а наплю с нея Злата старица (ох, извинявайте, това с плюенето бе проява на Цветелин, ама той е от друга приказка). Дамите се дуелираха дълго и уж спориха за честа на Принца, който обаче се оказа Принцеса, при това глупава и нерешителна. Макар правдата да стоеше на страната на Свекървището, поведението на възрастната дама не успя напълно да спечели симпатиите на зрителите. За да се превърне приказката на Елеонора и Давид във вълшебна, не помогна дори появата на сладкото им бебе. Затова разказвачите поискаха да внесат истински принц от Дания (акцент а ла Шекспир)! Участието на благородника в сюжета на телевизионната сапунка беше заявено още във визитките на младото семейство. Кралската особа „Х” бил върнал вярата в мъжете на Красивата принцеса и й подари огромен букет на входа на къщата.

Така де, родната телевизионна приказка се оказа по-интересна от оригинала на братя Грим. Пък и да си го кажем направо, едва ли кристалната обувка на Пепеляшка е струвала 30 хил. лева заеми.

Ясно е коя ще бъде принцесата за тази седмица, чудя се обаче кой ще е главният герой от следващата приказка?

За fortisimo.eu – Стоян Перо ;) – снимки: bigbrother.bg

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Големият брат е брат на братя Грим

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414