Фортисимо



Размерът „малък” става „голям” при презервативите

Е-мейл Печат ПДФ

Първият факултет за изследване на човешката сексуалност – Института Кинси представи резултатите от новото си изследване. В него са участвали 436 мъже. Почти половината от тях са съобщили, че са имали проблеми с презервативите през последните три месеца от сексуалния си живот.

Най-честите засечки били свързани с неподходящия размер на гумите, изплъзването им по време на секс, късането им или просто липсата на удоволствие. Една пета от всички мъже обявили, че кондомите им причинявали болка, защото им стискали.

И понеже науката не трябва само да описва определени проблеми, а трябва да предлага решения – експертите от Института Кинси съветват производителите на презервативи да променят термините, които показват размера на латексовата „тръба”. Мъжете ще бъдат по-склонни да използват подходящите габарити ако размерът „малък” се преименува в „голям”, а „средния” в „много голям”… Всъщност ако погледнем статистиката за мъжкото достойнство, то в идеята на учените има логика. Но дали една думичка може изкуствено да наложи промяна в сексуалните ни възприятия? Едва ли!

Друг въпрос е, че повечето мъже всъщност не знаят, че и при презервативите съществуват размери. Общата заблуда е, че сексуалните защитници са достатъчно еластични, че да пасват на всеки член. При Durex мерките варират от 178 mm до 251 mm дължина и от 49 mm до 66 mm широчина. Имайте предвид, че всяка марка спазва свои дефиниции за размери. Понякога големината „XL” при едни може да отговаря на стандартния размер при други кондоми.

Подходящата големина намалява шансовете за скъсване и изхлузване с около 84%, така че не позволявайте на егото да ви развали кефа от половите изпълнения.

За fortisimo.eu – Симо

 

1 коментара

  1. Кои са 49 милиметровите

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Сексът и градът

Популярно от Сексът и градът

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Сексът, градът и още нещо

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Размерът „малък” става „голям” при презервативите

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414