Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Свободата на реда и редът на свободата

Е-мейл Печат ПДФ

Тази любопитна философско-правна конструкция е тема на конкурс за есе, който се очаква да провокира младите хора в България на възраст между 18 и 35 години.

„Темата на есето е сложна, но целта ни е да провокираме нестандартното, различното и индивидуалното във всеки участник“, заявяват организаторите от младежката организация на НДСВ. Националният конкурс за есе е посветен на 5-годишнината от подписването на договора за присъединяване на България към Европейския съюз.

Есетата трябва да са не по-големи от страница формат А4, да се използва шрифт Arial или Тimes New Roman, а големината на шрифта да е 12 пункта. Крайният срок за получаване на есетата е 17 часа на 20 – ти април тази година. Материалите може да се изпращат на електронен адрес Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. като прикачен файл или в офиса на НДСВ Шумен на адрес ул."Калоян" N1. Заедно с творбата си авторът трябва да посочи трите си имена, възраст, адрес и телефон за обратна връзка.

От областната организация на НДСВ обявиха, че ще стимулират допълнително разсъждаващите младежи от областта, като организират и местна класация с награди за победителите от първите три места. Победителят ще пътува до Брюксел и ще посети Европейския парламент. Класиралият се на второ място ще получи цифров фотоапарат, а за третия МР3 плейър.

Екип на fortisimo.eu

 

1 коментара

 1. Темата на Есето е много интересна и актуална. Много се радвам, че има такава инициатива да може да поразсъждаваме и да видим, че светът не е толкова свободен. Човек е зависим от множество неща през последните години, и свободата на словото - това е най-важно. Успех на младежите като мен, и да сме с една идея по-напред от другите.

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Това е лично

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Още от Това е лично

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates
You are here: Home Това е лично Това е лично Свободата на реда и редът на свободата

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414