Фортисимо

Глобалното село

 

За какво служат монетите

Може и да сте виждали бижута от монети, но едва ли сте подозирали, че металните па�...

 

Мускули и цветя

Сигурно си спомняте за цветната фотосесия на Симона Грошевска. В подобна посока �...

 

Часовникът е органайзър

Показвали сме ви доста иновативни часовници, но Shoulda Woulda Coulda е наистина специален...


Шанс за твоя летящ старт

Е-мейл Печат ПДФ

Тридесет български студенти ще получат шанс за летящ старт в кариерата и живота. Това научи fortisimo.eu докато любопитстваше за дебютиращата национална стажантска програма EMPOWER.

 Тя се осъществява от Empower United с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България” и в партньорство с „Джоб Тайгър“ ООД и Американският Университет в България (AUBG). Инициативата се подкрепя от две от най-големите работодателски организации у нас – Американската търговска камара (AmCham) и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Точно в това откриваме и уникалността на програмата. Тя цели да събере на едно място тридесет активни, можещи и търсещи студенти заедно с големите в бизнеса и (търсещи най-добрите служители) компании. Програмата започва с интензивен двуседмичен тренинг, който ще се проведе в Американския Университет в Благоевград. Основна част от програмата през тези две седмици ще бъде гостуването на лектори и дискусии, водени от водещи представители и ръководители на най-изтъкнатите компании и организации, развиващи дейност в страната.

Обучението има за цел да подпомогне развитието в студентите на лични и професионални умения, които ще спомогнат за реализацията им на трудовия пазар. Както и ще съдействат за развитието им в лидери в своята общност. Следващите шест седмици са пълноценна практическа стажантска програма на работно място във водеща компания или организация, развиваща дейност в България.

Студентите, които желаят да кандидатстват за стаж в едни от топ компаниите на българския пазар, трябва да представят своите документи до 15 април, а повече информация за конкретните изисквания към кандидатстващите, можете да получите на сайта на Фондация Empower United – www.empower.bg.

Екип на fortisimo.eu (снимка deliverfreedom.com)

 

0 коментара

  Добавете коментар

  Сподели във Facebook

  Ново от Това е лично

  Реклама

  Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

  ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


  Вход за потребители

  Слушай Форте радио он-лайн

  Хороскоп

  ВиК - Шумен ООД

  В и К - Шумен” ООД

  Още от Това е лично

  Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

  Лично във Facebook

  
  Κατασκευή ιστοσελίδων
  joomla modules templates
  You are here: Home Това е лично Това е лично Шанс за твоя летящ старт

  Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • Бела - онлайн издание
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен
  • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

  Контакти

  Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Телефон: 088 683 538 6
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414