Фортисимо



Октопод или Брадър – решена дилема!

Е-мейл Печат ПДФ

Вече отбелязахме, че със старта на новия сезон на телевизионното шоу Биг Брадър в жълтата преса настана леко объркване. Водещата тема за разкритията около Алексей Петров и „Октопода” започва да изпитва сериозната конкуренция на клюките около семействата в къщата.

След близо две седмици колебания „Уикенд” налучка правилното поведение. „Аз – ТВ Октопод?” е заглавието на пространно интервю с продуцента на „Биг Брадър Фемили” Нико Тупарев, който добавя още, че определението му звучи добре защото октопода е умно животно.

Тупарев анонсира още, че от шоуто можем да очакваме разбити семейства, но не и по вина на продуцентите. Според него Анжелика е от по-добро семейство от интелектуалката Боряна.

Без да е на първа страница – темата „Биг Брадър” окончателно спечели в битката за страници на „жълтата” преса. „ШОУ” се опитва да повдигне завесите около така наречения „датски принц”, който уж дойде да вземе палавата сервитьорка Елеонора, но си тръгна с празни ръце.

„Николай е влязъл в къщата по сценарий”, обявява вестникът и докладва, че момчето не е готвач, а сутеньор – според мълвата в родния му град. „Галерия” разказва, че принцът бил толкова бесен след излизането си от къщата, че гардовете едвам го озаптили. „Ще пребия Давид!” крещял Николай и се заканвал, че след шоуто нещата ще се променят. „Уикенд” също чепка личността на „датския принц”, като според източниците на вестника той наистина не е готвач, но не е сутеньор, а автокрадец. На всичкото отгоре и въобще не живеел в Дания.

Центърът на шоуто от миналата седмица – Ванеса очевидно избледнява. Все пак от жълтите разбираме, че девойката е почнала полов живот на 11 и преди да срещне Светлин вече е имала трима любовника. Този пък Светлин бил недоволен от начина, по който го представили в шоуто, и категорично се разграничавал от версията, че изобщо е планирал да се събират отново с малката.

Като се запознаем с клюките около къщата – ще останем истински объркани с набъбналите слухове около личността на най-популярния телевизионен водещ Слави Трифонов.

Следвайте ни! „Изловихме Трифонов с ново гадже” хвали се „ШОУ” и твърди, че има уникални снимки от интимна вечеря на водещия в малък ловешки ресторант по Великденските празници. Снимките не са нищо особено, но на вътрешните страници вестникът става и по-смел. В заглавие твърди, че „Слави се жени”. Добре да проверим дали и другите знаят нещо за личния живот на личния ерген. „Дългия поднови стара сексафера” и „Слави заживя с Емануела” са заглавията на статията в „Галерия”. Вестникът твърди, че топлите чувства между водещия и фолкпевицата са възродени. Двамата ходели заедно на фитнес и после Емануела не излизала от апартамента на Трифонов. Не знаем какво да кажем.

Да пробваме информацията на „Уикенд”. „Слави спи върху гардероб”. Това обаче не е прякора на момичето, с което е вечерял в Ловеч, нито на Емануела. „Уикенд” разкрива манията на водещия да се съхранява според правилата на фън шуй, които го накарали да постави спалнята си върху гардероба. Водещият се качвал на леглото със специална стълба.

Това е уважаеми читателю. Много клюки тази седмица. Ние сме убедени, че не всичко написано може да е вярно.

За fortisimo.eu – 04.04.2010 – 11.04.2010 г. (снимки segabg.com, НОВА ТВ)

 

0 коментара

    Добавете коментар

    Сподели във Facebook

    Ново от Глухарче

    Реклама

    Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

    ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


    Вход за потребители

    Слушай Форте радио он-лайн

    Хороскоп

    Още в Глухарче

    ВиК - Шумен ООД

    В и К - Шумен” ООД

    Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

    Лично във Facebook

    
    Κατασκευή ιστοσελίδων
    joomla modules templates

    Още от Това е лично

    You are here: Home Глухарче Глухарче Октопод или Брадър – решена дилема!

    Приятели

    • Форте радио - силата да бъдеш информиран
    • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
    • Лимонче с лед - блогът на Рошо
    • Българите в Австрия - блогът на списанието
    • Бела - онлайн издание
    • ШУМ.bg - newspaper online
    • Шумен City - Порталът на Шумен
    • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

    Контакти

    Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

    • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
    • Телефон: 088 683 538 6
    • Email:  и
    • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414