ФортисимоДами и католици протестират срещу самозадоволяването

Е-мейл Печат ПДФ

Редакторите на мъжкото списание Playboy се жалват от нарастваща атака от страна на ангажирани дами. Не, протестантките не са феминистки, които смятат, че еротичните снимки унижават достойнството на нежния пол.

Те просто негодуват, че мъжете им използвали предизвикателните снимки по лъскавите страници, за да се възбуждат и да се самозадоволяват. Това било изневяра.

Помня, че преди години се водеше такъв спор, но все си мислех, че сме започнали да гледаме доста по-адекватно на сексуалните си нужди.

Положението при „свободомислещите” американци е най-тежко. Там са регистрирани стотици клубове по въздържание, повечето от които католически. Ръкоблудството за тях е грях, който ще ни вкара в пъкъла. Подобни хора пълнят представите ни за мастурбирането със стотици смехотворни предупреждения. Чували сте голяма част от тях: космати ръце, ослепяване, стерилитет и така нататък.

За какво ни е всичкото това научно познание, след като смело го заместваме с бабини дивитини, подплатени от абсурдна религиозна доктрина. Факт е, че самозадоволяването е естествен биологичен процес (почти като храненето). Различни проучвания показват, че от 70 до 95% от мъжете и жените по цял свят мастурбират. Според данни на института „Кинзи” 40% от мъжете и 30 процента от жените мастурбират дори когато имат сексуален партньор. Анкета в Playboy показа, че цифрата е далеч по-голяма. Според еротичното издание 72% от господата се самозадоволяват, въпреки че са във връзка. Точно това разкритие вбеси жените-активистки и католическите организации.

За пореден път обаче забелязваме пресилена реакция на една прикрита истина. Световноизвестният сексолог Сю Йохансон недоумява как толкова престижен институт като „Кинзи” може да излиза с толкова занижени данни: „99% от всички мъже мастурбират редовно, а останалият 1% просто лъжат”.

И какво? Според християнските свещеници всички ще горим в Ада! Не разчитайте на това. Ако пък вашата половинка смята, че й изневерявате със себе си – обяснете й, че всяка двойка се нуждае от малко свобода. Самозадоволяването е най-безобидната и естествена волност в една връзка.

Никой обаче не отрича факта, че дори и с мастурбирането може да се злоупотреби. Или, че честата игра със себе си може да е индикатор за сериозни проблеми в отношенията при една двойка. Но това са съвсем различни теми за разговор, които някой ден може и да разгледаме в секцията „Сексът, градът и още нещо”.

За fortisimo.eu – Симо

 

1 коментара

 1. Колко ли мъка са видели в живота си тези жени, щом наистина си мислят, че там им е проблемът?! "Сутрин, вечер онанизъм – здрав и бодър организъм!" В оригинала май имаше и "обед", но аз по това време нямам как :))

Добавете коментар

Сподели във Facebook

Ново от Сексът и градът

Популярно от Сексът и градът

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още в Сексът, градът и още нещо

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Още от Това е лично

You are here: Home Сексът, градът и още нещо Сексът и градът Дами и католици протестират срещу самозадоволяването

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414