Фортисимо – това е лично!БГ Музика

Искам да постигна още толкова много неща

Е-мейл Печат ПДФ

Красива е като принцеса от приказките. Приказно талантлива. Това слънчево момиче е от морската ни столица Варна и сигурно затова е толкова усмихната. „Тя E” това момиче, което дълго време гледахме на екран в „Шоуто на Слави”.

Дочети >>
 

Творецът трябва да се радва и на чуждите успехи

Е-мейл Печат ПДФ

Тя е музиковед, водещ на токшоу и един от най-добрите текстописци в България. Писала е стихове за песни на Камелия Тодорова, Лили Иванова, Ирина Флорин, Роберта и за... ФСБ! Освен това тя е и съпруга на Румен Бояджиев от легендарната група ФСБ. Съвсем накратко това е Даниела Кузманова, която се срещна със слушателите на „Форте“ радио в предаването „Абсолютно“ с Коко Паносиан.

Дочети >>
 

Графа тръгна на любовно турне

Е-мейл Печат ПДФ

Обичан от публиката. Заради прекрасните си песни и неподправеното поведение, както и заради всеотдайността си на сцената. Интересен гост в предаването „Абсолютно” на „Форте” радио бе Влади. Влади – Графа!

Дочети >>
 

Дани Милев: Успехът е умението да понасяш възходи и сривове

Е-мейл Печат ПДФ

Завършил е икономика и е работил като данъчен инспектор. Но на първо място за него винаги е била музиката. На това поприще той може всичко. Той е китарист, композитор, аранжор, изпълнител... Той е Дани Милев!

Дочети >>
 

Милена: Бунтът не пречи да съм позитивна

Е-мейл Печат ПДФ

Щастливи сме, че точно в този брой на fortisimo.eu имаме възможност да публикуваме интервю с Милена Славова. За голяма част от екипа на нашето списание именно нейните песни носеха онзи бунт от началото на 90-те. Парчетата й бяха изпълнени с копнежа към новата българска свобода.

Дочети >>
 

Винаги се старая да съм Искрен

Е-мейл Печат ПДФ

Русе е родният град на този латино красавец. Родителите му са учители. През 1973 година семейството му заминава за София, където Искрен завършва френска гимназия, кандидатства във ВИТИЗ, но в крайна сметка завършва икономика. Не е женен, но е намерил любимата жена. Радват се на две прекрасни деца. Пада си по екстремните спортове и е почитател на нудизма.

Дочети >>
 
Страница 5 от 8

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Още от Интервю

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Интервю БГ Музика

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414