Фортисимо – това е лично!БГ Музика

Възроденият „Спринт”

Е-мейл Печат ПДФ

Преди много време рок музиката в България беше представена от много групи, голяма част от които станаха част от културата на цяло едно поколение българи. За доста години група „Спринт” се изгуби от българската рок сцена. За по-младите ни читатели ето кратка визитка на групата.

Дочети >>
 

Абсолютно като Елвис!

Е-мейл Печат ПДФ

На гости в ефира на „Форте” радио и предаването „Абсолютно” с Коко Паносиан бе един български творец, който е абсолютно копие на Елвис. Представяме ви човек, който притежава дарбата да прилича на Елвис Пресли и същевременно да си остане той. Това е Цецо – Цецо Елвиса!

Дочети >>
 

Любена: „Предпочитам да съм такава, каквато съм”

Е-мейл Печат ПДФ

Любена: „Предпочитам да съм такава, каквато съм”В месеца, когато най-често си пожелаваме здраве, щастие и любов, в петъчното предаване на Коко Паносиян и „Форте” радио гостува момиче с любовно име. Тя е една от звездите във „5 STARS”. Тя не е просто една от петте, а е от ярките - Любена Нинова.

Дочети >>
 

Лилана готви ново парче с Akon

Е-мейл Печат ПДФ

Лилана готви ново парче с AconСлед общия си проект със Snoop Dogg, поп певицата Лилана готви ново парче с Akon. Новината съобщи лично тя в интервю за Коко Паносиян и предаването „Абсолютно” на „Форте” радио. Лошата новина за почитателите на Лилана е свързана с това, че концертът й в Шумен се отлага за януари.

Дочети >>
 

Обратно към себе си

Е-мейл Печат ПДФ

Снимка slusham.comДокато Миро от „Каризма” се готви да представя България на конкурса „Евровизия”, нежната половинка на дуета Галя се завръща на българската сцена с нов заряд и в ново амплоа. В предаването „Абсолютно” на „Форте” радио Коко Паносиян представи – Galia!

Дочети >>
 

Български фолклор и тежък рок. Заедно!

Е-мейл Печат ПДФ

Български фолклор и тежък рок. Заедно!Димитър Аргиров е роден в Севлиево. До 18-та си година живее в Благоевград. Син е на известния български народен певец Илия Аргиров. От дете Димитър се занимава с музика и пее.

Дочети >>
 
Страница 6 от 8

Лично във Фейсбук


Още от Това е лично

Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Още от Интервю

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Интервю БГ Музика

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414