ФортисимоГлобалното село

Продават Белия дом

Е-мейл Печат ПДФ

Ако ви се намират излишни 10 млн. долара, можете да си купите Белия дом. Добре де, не говоря за сградата във Вашингтон, а за изключително успешно копие, издигнато в предградията на Атланта, Джорджия.

alt

Дочети >>
 

Оригиналните сандвичи

Е-мейл Печат ПДФ

За повечето българи изразът „сандвич бар” не означава нищо. Но на запад тези ресторантчета за бързо хранене са изключително популярни. В тях могат да се открият всякакви стандартни сандвичи и хамбургери, но често в менюто присъстват и доста необикновени филийки. Те, освен че изглеждат странно, сигурно и са чудесни на вкус.

alt

Дочети >>
 

Триизмерна тату мода

Е-мейл Печат ПДФ

Замисляли ли сте се колко шеметно се развива изкуството на татуировките? Спомнете си за едноцветните надписи и груби рисунки от преди двайсетина години и ги сравнете с днешните красиви, детайлни и цветни платна. Но иновациите в жанра не спират дотук.

Дочети >>
 

Звярът в колата

Е-мейл Печат ПДФ

Това не е сцена от някой филм на ужасите, а истинска снимка, направена от полицаи в Телър Каунти, Колорадо. Органите на реда получили обаждане със сигнал, че алармата в една от колите в местния парк била задействана, а вътре се виждало някакво движение.

alt

 

Дочети >>
 

Къща… ама щастлива

Е-мейл Печат ПДФ

Може би това е най-веселата сграда в света. Нарича се „Щастливата къща на Ризз” и се намира в Брауншвайг, Германия. Старата постройка, която е била изоставен хамбар на някой си херцог, е съживена от немския дизайнер Джеймс Ризз. Творецът обича да рисува по коли и самолети, но в случая проектът му е внушителен като размери, цветове и настроение.

Дочети >>
 
Страница 64 от 66
Сподели във Facebook

Ново от Глобалното село

Популярно от Глобалното село

Лично във Facebook


Κατασκευή ιστοσελίδων
joomla modules templates

Реклама

Д-р Стефанова e стоматолог ортодонт с практика в гр. Варна. В кабинета се предлага ортодонтско лечение на неправилно подредени зъби, нарушени съотношения на зъбни дъги и челюсти за деца и възрастни. Поставяне брекети и ортодонтски апарати.

ЦБА-БЪЛГАРИЯ ООД поставя началото на Верига Супермаркети CBA на 23 юни 2003 година със 86 обекта в 15 града в България. Днес ЦБА България е една от най-големите и най-бързо развиващи се вериги супермаркети за търговия на дребно в нашата страна с повече от 200 обекта в повече от 42 населени места.


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Хороскоп

Още от Глобалното село

Щрак

ВиК - Шумен ООД

В и К - Шумен” ООД

Мебелни магазини КЕДЪР - директен внос на кожена мека мебел

Още от Това е лично

You are here: Home Глобалното село

Приятели

 • Форте радио - силата да бъдеш информиран
 • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
 • Лимонче с лед - блогът на Рошо
 • Българите в Австрия - блогът на списанието
 • Бела - онлайн издание
 • ШУМ.bg - newspaper online
 • Шумен City - Порталът на Шумен
 • Ventsislav's blog – блогът на Венци Сотиров

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

 • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
 • Телефон: 088 683 538 6
 • Email:  и
 • Реклама: 054 / 801 414, 0888 202 858, 0887 280 508, Факс: 054 / 801 414