Фортисимо – това е лично!Репортажно

За една млада жена, смъртното наказание и образованието

Е-мейл Печат ПДФ

През последните дни станахме свидетели на невероятна обществена реакция заради убийството на една 23-годишна жена. Заподозреният е 40-годишен мъж от „ромски произход”. Това го знаете, без значение дали сте си пуснали телевизора, радиото, влезли сте във фейсбук или сте срещнали някой буден гражданин на улицата. 100% сте научили за тази история.

Дочети >>
 

Оскари 2015: Вижте колко широко скроени сме

Е-мейл Печат ПДФ

Клубът на белите старчета – по-известен като Американската филмова академия – не изпуска възможност да демонстрира своята широка скроеност. Дали да търсим причината в кризата на възрастта или в националните комплекси, не знам, но Академията сякаш има списък с приоритети, които всяка година правят церемонията скучна и предсказуема.

Дочети >>
 

За кого точно се помисли режисьорът на „Дякон Левски”?

Е-мейл Печат ПДФ

За кого точно се помисли режисьорът на „Дякон Левски”?Доста често ми се налага да повтарям, че не бива да се коментират автори, а техните произведения. След като обаче нямам никакво желание да гледам премиерния български филм „Дякон Левски” (благодарение на „брилянтния” трейлър и убийствените коментари за лентата), ще си позволя да фокусирам вниманието си върху незнайния войн Максим Генчев – без да изпадам в морални противоречия. Всъщност не е чак толкова незнаен.

Дочети >>
 

Прегръдката казва това, което ние не можем

Е-мейл Печат ПДФ

Прегръдката казва това, което ние не можемЗамисляли ли сте се някога какъв е смисълът на прегръдката?! Сигурно за всеки човек е различен – посланието, усещането и спомена след това.

Дочети >>
 

За развяване на член – затвор, за развяване на нож – акт!?

Е-мейл Печат ПДФ

За развяване на член – затвор, за развяване на нож – акт!?До 6 години затвор грозят циганина, "развял достойнството" си на Богоявление”; „Задържане за 24 часа и съставен акт на 54 годишен мъж, който размахва нож в шуменско заведение”. Това са заглавия от пресата, които стряскат.

Дочети >>
 
Страница 3 от 203

Лично във Фейсбук


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Още от Това е лично

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Това е лично

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414