Фортисимо – това е лично!Репортажно

Сбогом, другари!

Е-мейл Печат ПДФ

Сбогом, другари!София – столицата на европейска България. Няколко дни след коледните и новогодишните празници. Терминал 1 гъмжи от хора. Нискотарифните компании обслужват пътниците, заминаващи за чужбина. Там съм със скромна компания от приятели. Делим се на 2 групи – заминаващи и изпращащи. Аз съм от изпращащите.

Дочети >>
 

За болката и хората

Е-мейл Печат ПДФ

За болката и хоратаТова е от онези болки, за които докторите пишат в листите „неустановена”. Появява се често, отшумява и после пак се връща. За да напомни, че си жив, че трябва да спреш, да промениш нещо, да зарежеш друго, да се откажеш от трето.

Дочети >>
 

Защо не се харесваме на снимките?

Е-мейл Печат ПДФ

Защо не се харесваме на снимките?Ау, колко зле съм излязъл/а, изтрий снимката”, това е най-честият коментар на всеки модел към фотографа, бил той професионалист или не. Ако изключим наистина обективните фактори като светлина, режим на снимане, дебелина на кожата и цвят на пигмента, най-големият фото враг е нереалната представа, която имаме за себе си.

Дочети >>
 

Все някой му е виновен

Е-мейл Печат ПДФ

Когато снощи слушах новините за и около „самолетните приключения” на Волен Сидеров – започнах да си разсъждавам по няколко въпроса. Първо (и някак открояващо важно) ми се видя, че само пътуването му от София – Варна е отключило яростта на трима души.

Дочети >>
 

Да срещнеш Сурай в Брюксел

Е-мейл Печат ПДФ

Това е една история, за едно пътуване, в което няма значение крайната цел, а всичко останало. Началната точка бе хотел в София. Там се запознахме. Група българи, без обща цел, но с обща посока. Още тогава се намерихме. Хората, с които ще вървим по пътя. Дестинацията беше Брюксел. Долетяхме в неделя. Хармонията бе пълна и завършена.

Дочети >>
 
Страница 6 от 203

Лично във Фейсбук


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Още от Това е лично

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Това е лично

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414