Фортисимо – това е лично!Репортажно

Надявам се Никита да спечели

Е-мейл Печат ПДФ

Наистина ли "голямата награда" в Биг Брадър си струва толкова, че да забравиш какво е да си нормален?! Наистина ли си струват парите, за да се държиш грозно и нечовешки?! Наистина ли на война и в това шоу всичко е позволено?!

Дочети >>
 

За Кириловците около нас

Е-мейл Печат ПДФ

Народната любов определи двамата сигурни финалисти в шоуто на Големия брат. Звярът с добрата душа Никита и мрънкалото Кирил. Зрителите не спират да повтарят родното политическо кредо „Всички са маскари”, но и не спират да гласуват за новата порция реалити знаменитости.

Дочети >>
 

За шамарите и загрижените родители

Е-мейл Печат ПДФ

Едва ли има човек, който вече не знае наизуст „Приспивната песничка” на Янаки Стоилов, тази за тръгналата плесничка, поместена в учебник за петокласници. През седмицата чух стиха поне дузина пъти. И на сън да ме бутнат – ще подхвана „Откъде и как, не зная, синко миличък, но знам…”.

Дочети >>
 

Big Brother: 100% толерантен

Е-мейл Печат ПДФ

Ето го и поредния роден Big Brother – наречен 100% натурален! Мото, на което много българи се възмутиха от първата вечер: „Какъв натурален брадър с псевдо манекенки, софийски мутри, пластмаси и високоинтелигентни футболисти? Това ли са "обикновените хора", това ли са съвременните успели българи, които ни рекламираха?“.

Дочети >>
 

Big Brother: Фалшиви, ама герои

Е-мейл Печат ПДФ

По утвърдена с годините традиция Big Brother стартира с лъскави визитки, колоритни образи и гръмки изказвания. Мотото на новия сезон е „100% натурален”, макар че дебютният епизод оставя точно обратното впечатление. Фалшът, делюзията, хиперболизирането на качества и влизането в определен образ са неизбежни при представянето на участниците.

Дочети >>
 
Страница 2 от 203

Лично във Фейсбук


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Още от Това е лично

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Това е лично

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414