Фортисимо – това е лично!Мама + Тати = Аз

Био бебета

Е-мейл Печат ПДФ

Био бебетаПоне началото можем да контролираме… Знаете ли че много се спекулира с „био“-то напоследък. Но едно бебе идва толкова чисто на този свят, че да го натъпчем с нашите отрови от първия ден – било то мирис или вкус – си е кощунство.

Дочети >>
 

Пинокио-терапия за четиригодишни

Е-мейл Печат ПДФ

Пинокио-терапия за четиригодишниТова лято моя син започна да послъгва. Кой направи това? – и веднага прехвърляне на вина помежду двете деца, които играят. Казах му, че му порасна носа, защото ни лъже и мен и татко му, и че така не трябва и той се пипна (ха, много ми стана смешно, но се сдържах и подходих сериозно).

Дочети >>
 

Готов ли съм да бъда родител?

Е-мейл Печат ПДФ

В живота на всеки мъж или жена винаги идва моментът, в който се замисля иска ли или не да има деца. Някои твърдят, че все още не е дошло времето, а за други то никога не идва.

Дочети >>
 

Коликите – кошмарът на всеки родител

Е-мейл Печат ПДФ

Коликите – кошмарът на всеки родителАко наскоро сте се прибрали у дома с новороденото си детенце – вероятно сте се сблъскали вече с необяснимия му плач. Въпреки, че е добре нахранено, не му е прекалено топло или студено, все пак мъничето изпитва някакъв дискомфорт, който е причина за непрестанните сълзи.

Дочети >>
 

Да си почина ли от детето?

Е-мейл Печат ПДФ

Да си почина ли от детето?Родителството е грижа, каза ми наскоро един приятел. Аз твърдях, че децата са, за да ги обичаш, а той каза, че само педофилите обичат децата, родителите се грижат за тях. Склонна съм да призная, че има истина в думите му.

Дочети >>
 

Туу мъч sh*t!

Е-мейл Печат ПДФ

Туу мъч sh*t!Фактът, че много телевизионни реклами в българския ефир са локализиран внос, а не авторска идея, има и своите положителни страни. Така поне отговорността за пандемичната им дебилност остава глобална, а местните копирайтъри не носят никаква отговорност.

Дочети >>
 
Страница 2 от 10

Лично във Фейсбук


Вход за потребители

Слушай Форте радио он-лайн

Препоръчани във Фейсбук

You are here: Home Мата + Тате = Аз

Приятели

  • Форте радио - силата да бъдеш информиран
  • Филмче.нет - сайт за филми и анимация
  • Лимонче с лед - блогът на Рошо
  • Българите в Австрия - блогът на списанието
  • ШУМ.bg - newspaper online
  • Шумен City - Порталът на Шумен

Контакти

Fortisimo.eu е проект на „Форте” ЕООД.

  • Адрес: Шумен, бул. „Велики Преслав” 47, ет. 5 
  • Email:  и
  • Реклама: 054 / 801 414, Факс: 054 / 801 414